Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
PURINA® PRO PLAN® Umedă Pisică

PURINA® PRO PLAN® STERILISED MAINTENANCE Terină cu Cod, hrană umedă pentru pisici adulte sterilizate

Nu are voturi
PURINA® PRO PLAN® Umedă Pisică
Nu are voturi
  • O hrană pentru pisici sterilizate adulte ce ajută la menținerea sănătății tractului urinar prin diluarea urinei
  • Terină cu cod în plicuri, formulă de hrană umedă pentru pisici sterilizate
  • Ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase și a nevoilor nutriționale
  • Menține un sistem puternic de apărare naturală datorită antioxidanților, precum vitamina E
Dimensiuni disponibile
75 g
10 x 75g
Prezentarea produsului

Hrana umedă completă pentru pisici adulte sterilizate, terină cu cod PURINA PRO PLAN STERILISED MAINTENANCE este alegerea ideală pentru pisicile adulte sterilizate, oferindu-le o nutriție echilibrată și adaptată nevoilor lor specifice. Menținând sănătatea tractului urinar, greutatea corporală sănătoasă și un sistem puternic de apărare naturală, această hrană contribuie la bunăstarea și vitalitatea pisicii dumneavoastră.

PURINA PRO PLAN STERILISED MAINTENANCE terină cu cod contribuie la menținerea sănătății tractului urinar prin diluarea urinei, ajutând la prevenirea problemelor asociate cu tractul urinar la pisicile adulte sterilizate. Formula specială ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase la pisicile adulte sterilizate. Aceasta este importantă, deoarece pisicile sterilizate au tendința de a câștiga în greutate mai ușor, iar greutatea corporală sănătoasă este esențială pentru bunăstarea și sănătatea lor pe termen lung.

Hrana PURINA PRO PLAN STERILISED MAINTENANCE terină cu cod din gama PRO PLAN contribuie la menținerea unui sistem puternic de apărare naturală datorită antioxidanților, precum vitamina E. Acești antioxidanți susțin sănătatea generală a pisicii tale și o ajută să se protejeze împotriva stresului oxidativ. 

La Purina PRO PLAN, echipa noastră de experți în nutriție și medici veterinari folosește știința avansată pentru a crea cea mai eficientă combinație de nutrienți pentru animalul tău de companie: proteine, antioxidanți și minerale.

Formulate special pentru pisicile sterilizate, rețetele noastre în plicuri oferă beneficii distincte, cum ar fi o digestibilitate ridicată și absorbție optimă a nutrienților, contribuind la întărirea imunității naturale și la menținerea sănătății pe termen lung a companionului tău felin. Cu hrana umedă pentru pisici sterilizate Purina PRO PLAN, oferi cel mai bun suport nutrițional pentru o viață fericită și sănătoasă a pisicii tale. 

Transformă hrănirea pisicii într-o experiență extraordinară oferindu-i și sortimente de hrană uscată pentru pisici. Descoperă gama întreagă de hrană pentru pisici și oferă-i felinei tale cea mai bună mâncare pentru pisici sterilizate.

Ingredientul numărul 1 este întotdeauna reprezentat de bucăți de înaltă calitate de carne de cod, pui, somon, vită, curcan, congelate pentru a păstra nutrienții cheie și gătite perfect pentru un gust delicios.

Ingrediente și nutriție

Compoziție:

Carne și produse derivate de natură animală, pește și produse derivate din pește (din care cod 4%), produse derivate de natură vegetală, substanțe minerale, zaharuri.

Aditivi:

Aditivi nutriționali: IU/kg: Vitamina A: 750; Vitamina D3: 105; Vitamina E: 300
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 9,1); Iodat de calciu anhidru: (I: 0,26); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 0,6); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 1,2); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 13); Taurină: 340.

 

 

Constituenți analitici:

Umiditate: 80,5%,
Proteine brute: 9,5%,
Grăsimi brute: 3,5%,
Cenușă brută: 2,6%,
Fibre brute: 0,5%.
Aditivi tehnologici: mg/kg: : 1210.

Ghid de hrănire

Pentru o pisică adultă de greutate medie (4 kg), oferă 3 plicuri pe parcursul unei zile, în cel puțin 2 mese separate. Nevoile individuale variază şi cantităţile de hrană trebuie adaptate corespunzător pentru a menţine o greutate normală şi sănătoasă a pisicii. A se servi la temperatura camerei. Apă proaspătă şi curată trebuie să fie în permanenţă la dispoziţie.

Recenzie

Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Nu are voturi