Pentru ei, toată pasiunea noastră
PRO PLAN® Umedă Pisică

PRO PLAN® HEALTHY START cu Curcan în sos, hrană umedă completă pentru puii de pisică

Nu are voturi
PRO PLAN® Umedă Pisică
Nu are voturi
  • Sortiment complet de hrană umedă pui pisică ce susţine vederea sănătoasă
  • Susține dezvoltarea funcțiilor cerebrale
  • Ajută la dezvoltarea sănătoasă a funcțiilor vitale
  • Hrana umedă pui pisică e recomandată și pentru pisicile gestante și cele care alăptează
Dimensiuni disponibile
10 x 75g
Prezentarea produsului

Hrana umedă completă pentru puii de pisică, curcan în sos PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START este alegerea ideală pentru puii de pisică, oferindu-le elementele nutriționale de care au nevoie pentru o creștere și o dezvoltare sănătoasă. PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START curcan în sos contribuie la susținerea unei vederi sănătoase la puii de pisică. Este bogată în nutrienți esențiali care sprijină sănătatea oculară și asigură o dezvoltare corespunzătoare a vederii.

Formule special concepute pentru a contribui la dezvoltarea creierului puilor de pisică. Aceasta conține nutrienți esențiali care sprijină dezvoltarea funcțiilor cognitive și ajută la formarea sănătoasă a creierului în această etapă crucială de creștere.

ISFM (International Society of Feline Medicine) recunoaște contribuția nutrițională adusă de Purina în beneficiul bunăstării felinelor. Alegând PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START, poti fi sigur că oferi puilor de pisică cele mai bune elemente nutriționale pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă. HEALTHY START este recomandată și pentru pisicile gestante și cele care alăptează. 

În funcție de preferințele pentru tipul de hrană, dar și pentru o hrănire mixtă și completă, îți recomadăm să încerci și formula de hrană umedă pisici junior PURINA PRO PLAN Kitten HEALTHY START sau hrana uscată Pro Plan pentru puii de pisică 1-12 luni.

La Purina PRO PLAN echipa noastră de nutriționiști și medici veterinari aplică știința avansată pentru a dezvolta cea mai eficientă combinație de nutrienți pentru animalul tău de companie. 

Aceste rețete de hrană umedă pentru puii de pisică ajută prin a oferi beneficii specifice, precum digestibilitate ridicată și absorbție ridicată a nutrienților pentru a susține imunitatea naturală a animalului de companie și a sănătății pe termen lung. Ingredientul numărul 1 este întotdeauna reprezentat de bucăți de înaltă calitate de carne de curcan, pui, somon, vită, sau cod, congelate pentru a păstra nutrienții cheie și gătite perfect pentru un gust delicios.

Hrana umedă pentru pui de pisică cu Curcan, în sos conține și următoarele vitamine: vitamina A, vitamina E, vitamina D3, uleiuri și grăsimi, sulfat de mangan monohidrat, iodat de calciu anhidru I, sulfat de zinc monohidrat, sulfat de fier monohidrat, precum și alți aditivi nutriționali. Datorită ingredientelor, acest produs din gama de hrană umedă pisici junior contribuie și la susținerea sistemului imunitar al puilor de pisică.

Ingrediente și nutriție

Compoziție:

Carne și produse derivate de natură animală (din care curcan 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, uleiuri și grăsimi, substanțe minerale, produse derivate de natură vegetală, zaharuri.

Aditivi:


Aditivi nutriționali: IU/kg: Vitamina A: 1240; Vitamina D3: 170; Vit E: 290; 
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 15); Iodat de calciu anhidru: (I: 0,44); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 1,1); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 2,1); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 22); taurină: 590.
Arome.

Ghid de hrănire

Puii de pisică cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 săptămâni, au nevoie de 21/2 - 3 plicuri de-a lungul zilei; de la 12 la 26 săptămâni, au nevoie de 3 spre 4 plicuri pe zi și de la 26 - 52 săptămâni, au nevoie de 4 plicuri pe zi în cel puțin 2 mese separate

Recenzie

Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Hrană umedă
Ți-ar plăcea și...
PURINA® PRO PLAN® Kitten HEALTHY START Terină cu curcan, hrană umedă completă pentru puii de pisică

PRO PLAN® HEALTHY START Terină cu Curcan,hrană umedă pentru puii de pisică

0.0

(0)

PURINA PRO PLAN DELICATE DIGESTION, cu Peste Oceanic în sos, hrana umeda pentru pisici

PRO PLAN® DELICATE DIGESTION cu Pește Oceanic în sos, hrană umedă pentru pisici adulte

0.0

(0)

PURINA® PRO PLAN® Kitten HEALTHY START cu curcan în sos

PRO PLAN® HEALTHY START cu Curcan în sos, hrană umedă completă pentru puii de pisică

0.0

(0)

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Nu are voturi