Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
PURINA® PRO PLAN® Umedă Pisică

PURINA® PRO PLAN® Adult STERILISED MAINTENANCE cu Pui în sos, hrana umedă pentru pisici adulte sterilizate

0
Nu are voturi
PURINA® PRO PLAN® Umedă Pisică
0
Nu are voturi
  • Ajută la menținerea sănătății tractului urinar prin diluarea urinei
  • Ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase
  • Menține un sistem puternic de apărare naturală datorită antioxidanților, precum vitamina E
Dimensiuni disponibile
85g
10 x 85g
Prezentarea produsului

Hrana umedă completă pentru pisici adulte sterilizate, PURINA® PRO PLAN® STERILISED MAINTENANCE cu Pui în sos, este alegerea ideală pentru pisicile adulte sterilizate, oferindu-le o nutriție echilibrată și adaptată nevoilor lor specifice. Menținând sănătatea tractului urinar, greutatea corporală sănătoasă și un sistem puternic de apărare naturală, această hrană contribuie la bunăstarea și vitalitatea pisicii dumneavoastră. PURINA® PRO PLAN® STERILISED MAINTENANCE cu Pui în sos, contribuie la menținerea sănătății tractului urinar prin diluarea urinei, ajutând la prevenirea problemelor asociate cu tractul urinar la pisicile adulte sterilizate. Formula specială ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase la pisicile adulte sterilizate. Aceasta este importantă, deoarece pisicile sterilizate au tendința de a câștiga în greutate mai ușor, iar greutatea corporală sănătoasă este esențială pentru bunăstarea și sănătatea lor pe termen lung. Hrana PURINA® PRO PLAN® STERILISED MAINTENANCE cu Pui în sos, contribuie la menținerea unui sistem puternic de apărare naturală datorită antioxidanților, precum vitamina E. Acești antioxidanți susțin sănătatea generală a pisicii dumneavoastră și o ajută să se protejeze împotriva stresului oxidativ. 

La Purina PRO® PLAN® echipa noastră de nutriționiști și medici veterinari aplică știința avansată pentru a dezvolta cea mai eficientă combinație de nutrienți pentru animalul tău de companie. Aceste rețete ajută prin a oferi beneficii specifice, precum digestibilitate ridicată și absorbție ridicată a nutrienților pentru a susține imunitatea naturală a animalului de companie și sănătatea pe termen lung. Ingredientul numărul 1 este întotdeauna reprezentat de bucăți de înaltă calitate de carne de pui, somon, vită, curcan sau cod, congelate pentru a păstra nutrienții cheie și gătite perfect pentru un gust delicios. 

Ingrediente și nutriție

Compoziție:

Carne și produse derivate de natură animală (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi , substanțe minerale, pește și produse derivate din pește, produse derivate de natură vegetală, zaharuri.

Aditivi:

Aditivi nutriționali: IU/kg: Vitamina A: 1230; Vitamina D3: 170; Vitamina E: 340
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 14); Iodat de calciu anhidru: (I: 0,43); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 1,1); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 2,0); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 21); Taurină: 560.

Constituenți analitici:

Umiditate: 78%
Proteine brute: 13%
Grăsimi brute: 3,3%
Cenușă brută: 2,0%
Fibre brute: 0,4%

Ghid de hrănire

Pentru o pisică adultă de greutate medie (4 kg), oferă 21/2 plicuri pe parcursul unei zile, în cel puțin 2 mese separate. Pentru determinarea greutăţii medii la pisicile adulte s-au luat în considerare pisici cu o activitate moderată desfășurată în condiţii de temperatură normale. Nevoile individuale variază, iar cantitatea de hrană trebuie ajustată după cum este necesar pentru a menține o greutate sănătoasă a pisicii. A se servi la temperatura camerei. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Recenzie

0
Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
0
Nu are voturi