Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pro Plan

Purina PRO PLAN Sterilised - Hrană pisici sterilizate

Alege hrana pisici sterilizate Purina Pro Plan Sterilised și oferă-i felinei tale grija de care are nevoie. Gamă adaptată pentru satisfacerea nevoilor nutriționale ale pisicii tale adulte sterilizate pentru o funcție renală cât mai bună.
hrana pisici sterilizate purina pro plan sterilised
Filtru
Filtre:

Descoperă Purina Pro Plan Sterilised, cea mai buna mancare pentru pisici sterilizate

Atunci când dragostea pentru pisica ta se îmbină cu dorința de a-i oferi tot ce este mai bun, selecția hranei potrivite devine esențială pentru sănătatea și fericirea ei. Sterilizarea poate aduce modificări semnificative în nevoile nutriționale ale pisicii tale, de aceea experții Purina au dezvoltat game variate, iar Purina Pro Plan Sterilised e alegerea perfectă. 

Recomandarea noastră este să explorezi și să alegi cu încredere Purina Pro Plan Sterilised pentru pisici. Această gamă a fost creată cu atenție pentru a satisface nevoile specifice ale pisicilor sterilizate, oferindu-le tot ceea ce au nevoie pentru a rămâne sănătoase și fericite.
Ca avantaj suplimentar, toate rețetele noastre de hrana pentru pisici sterilizate sunt disponibile în mai multe arome delicioase, garantând că vei găsi opțiunea perfectă pentru gustul pisicii tale. 

Odată ce pisica ta a fost sterilizată, este normal să apară schimbări în nevoile sale nutriționale și să devină mai predispusă la creșterea în greutate. La Purina, înțelegem că pisicile care sunt sterilizate au adesea nevoi diferite, motiv pentru care am dezvoltat gama superioară de hrană pisici sterilizate Purina Pro Plan Sterilised, special concepută pentru a ajuta la menținerea sănătății urinare și a greutății corporale.


Purina Pro Plan Sterilised conține toți nutrienții de care pisica ta are nevoie pentru o vitalitate zilnică și sănătate pe termen lung. Formula Pro Plan Sterilised a fost special dezvoltată pentru a ajuta pisicile sterilizate să se mențină sănătoase pe perioada maturității. Nivelul de proteine, carbohidrați și grăsimi a fost special adaptat pentru a contribui la menținerea greutății ideale a pisicilor sterilizate. Ca un beneficiu suplimentar, toate rețetele noastre de hrană pisici sunt disponibile în numeroase sortimente gustoase oferite de Purina Pro Plan pentru pisici, așadar vei găsi cu siguranță o variantă pe care pisica o va adora. Alege astăzi sortimentul preferat din gama completă Purina Pro Plan Sterilised, hrană pentru pisici sterilizate.

Printre brandurile de hrană pisici sterilizate de la Purina, te invităm să descoperi și hrana pentru pisici sterilizate Purina One, special concepută pentru a ajuta la menținerea unui metabolism sănătos după sterilizare.