Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
PURINA® PRO PLAN® Umedă Pisică

Hrană umedă pisici PURINA PRO PLAN DELICATE DIGESTION, Pește

Nu are voturi
PURINA® PRO PLAN® Umedă Pisică
Nu are voturi
  • O hrană umedă demonstrat că susține sănătatea digestivă
  • Ajută la reducerea reacțiilor pielii asociate cu sensibilitatea la mâncare
  • Digestibilitate ridicată datorată ingredientelor de înaltă calitate
  • Conținut ridicat de pește oceanic și minerale din ulei de pește
Dimensiuni disponibile
85g
10 x 85g
Prezentarea produsului

Hrană completă pentru pisicile adulte cu piele și digestie sensibile. PURINA PRO PLAN DELICATE DIGESTION cu conținut ridicat de Pește oceanic, conține toți nutrienții de care are nevoie o pisică cu senzitivitate digestivă și probleme ale pielii pentru vitalitate zilnică și sănătate pe termen lung.

Formula de hrană umedă pisici din gama PRO PLAN pentru animale de companie conține ingrediente special selectate, de înaltă calitate, care ajută la gestionarea digestiei sensibile, inclusiv prebiotic dovedit că susține microflora intestinală și sănătatea digestivă. De asemenea, include niveluri adaptate de nutrienți EPA și DHA pentru a ajuta la reducerea posibilului disconfort cutanat asociat sensibilității alimentare.

Natural Feline Protection cu Pro Plan Delicate Digestion bogat în Pește Oceanic

Datorită surselor de proteine, grăsimilor, vitaminelor și acizilor grași, produsul Purina Pro Plan Adult Delicate Digestion reprezintă un sortiment de hrană complet și complex pentru pisica ta, care-i asigură o viață lungă și sănătoasă. 

Pe lângă hrana umedă pisici PURINA PRO PLAN DELICATE DIGESTION cu Pește oceanic în sos, îți recomandăm să încerci și sortimentul Purina Pro Plan Adult Delicate Digestion curcan, hrană pentru pisici, cu o formulă special dezvoltată pentru a susține sănătatea rinichilor. Pentru o viață sănătoasă a pisicii și o dietă optimă, îți recomandăm o hrănire mixtă cu sortimente de la Pro Plan, atât cu hrană umedă cât și cu hrană uscată pentru pisici. 

Purina PRO PLAN DELICATE DIGESTION ajută la susținerea sănătății sistemului digestiv

Produsul de hrană umedă completă pentru pisici adulte cu pește oceanic, în sos nu conține coloranți adăugați. Alege acum hrana umedă pentru pisici adulte cu digestie sensibilă și nutriția bazată pe știintă dezvoltată cu medicii veterinari Purina.

Ghid de hrănire 
Pentru o pisică adultă de greutate medie (4kg), oferă 3 plicuri de hrană umedă pe parcursul unei zile, în cel puțin 2 mese separate. Pentru determinarea greutății medii la pisicile adulte s-au luat în considerare pisici cu o activitate moderată desfășurată în condiții de temperatură normale.

Ingrediente și nutriție

Compoziție:

Carne și produse derivate de natură animală, extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește (din care pește oceanic 4%), produse derivate de natură vegetală, substanțe minerale, uleiuri și grăsimi, zaharuri.

Aditivi nutriționali:
IU/kg: Vitamina A: 1070; Vitamina D3: 150; Vit E: 320; 
mg/kg: Sulfat de fier monohidrat: (Fe: 13); Iodat de calciu anhidru: (I: 0,38); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu:0,98); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn:1,8); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn:18); taurină: 480.
Arome.

Constituenți analitici:

Umiditate: 78%,
Proteine brute: 12,6%,
Grăsimi brute: 3,8%,
Cenușă brută: 2,3%,
Fibre brute: 0,3%,
Acizi graşi Omega 3: 0,11%,
Acizi graşi Omega 6: 1,1

Ghid de hrănire

Pentru o pisică adultă de greutate medie (4 kg), oferă 21/2 plicuri pe parcursul unei zile, în cel puțin 2 mese separate. Pentru determinarea greutăţii medii la pisicile adulte s-au luat în considerare pisici cu o activitate moderată desfășurată în condiţii de temperatură normale. Nevoile individuale variază, iar cantitatea de hrană trebuie ajustată după cum este necesar pentru a menține o greutate sănătoasă a pisicii. A se servi la temperatura camerei. Apă proaspătă şi curată să fie în permanenţă la dispoziţie.

Recenzie

Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Nu are voturi