Dacă pisica ta locuiește în apartament, simțindu-se în siguranță și liniștită acasă, obiceiurile ei însă îi pot influența sănătatea.Deoarce își petrece mare parte din timp spălându-se, e mai predispusă la apariția ghemotoacelor de păr în tractul digestiv. Chiar dacă preferă un pui de somn în canapea în loc să se joace, responsabilitatea si controlul greutății intră în atribuțiile tale. De asemenea, o dietă nepotrivită poate contribui la dezvoltarea unor probleme ale tractului urinar. 

E bine să știi că există moduri prin care să îți menții pisica sănătoasă în timp ce ea se bucură de acest stil de viață relaxat. 

De ce sunt diferite pisicile de apartament?

Pisicile de apartament petrec o mare parte din timp spălându-se, dormind și lenevind.

1. Spălatul. Pisica ta poate înghiți mult păr
- Astfel, se formează ghemotoace de păr în tractul digestiv
- Și pot apărea probleme digestive cauzate de ghemotoacele de păr.

2. Lenevitul. Nivelul de energie al pisicii scade
- Acest lucru o poate face să ia în greutate

Cum contribui la îngrijirea pisicilor de apartament?

Creată de medicii veterinari și nutriționiștii noștri, PURINE ONE INDOOR elimină de 2 ori mai mult păr din stomac și a reduce mirosurile din litieră. Aceasta îi oferă atât formula nutritivă unică de care are nevoie, cât și gustul delicios pe care îl dorește.

2 x ELIMINAREA PĂRULUI DIN STOMAC ÎN 14 ZILE*.
Dovedit că elimina de două ori mai mult păr din stomac, în doar 14 zile, datorită conținutului de fibre *Studiu Purina
- MIROS REDUS ÎN LITIERĂ
Conține cicoare (2%), un ingredient natural care reduce mirosurile din litieră
- CONTROLUL GREUTĂȚII
Raportul ridicat de proteine/grăsime (cu 15% mai mare ca la formula pentru Adult) ajută la controlul greutății, atunci când se respectă ghidul de hrănire. 

Toate sortimentele de hrană PURINA ONE conțin BIFENSIS, o formulă nutritivă unică, creată pentru a întări sistemul imunitar natural al pisicii cu rezultate vizibile la exterior.
Află cum să alegi hrana potrivită pentru pisicile adulte. 

Indiferent de alegerea pe care o faci legată de hrănirea pisicii, cel mai important e să fie sănătoasă și fericită. Ai grijă de nutriția ei și bucură-te de rezultatele vizibile, știind că este sănătoasă.

PURINA ONE. Rezultate vizibile în prezent și în viitor.