proplan

De ce PURINA® PRO PLAN®?

Pisica ta este neprețuită și o dietă potrivită pentru ea este o parte importantă din grija pe care i-o porți – în special pe măsură ce nevoile ei se vor schimba pe parcursul vieții. Pentru a preîntâmpina aceste nevoi, PURINA® PRO PLAN® furnizează o gamă variată de hrană excelentă pentru pisici în orice etapă a vieții lor.

Descoperă DIFERENȚA PURINA® PRO PLAN®

Dietele PURINA® PRO PLAN® sunt create științific pentru a face o diferență în sănătatea pe termen lung a pisicilor. Echipa noastră formată din peste 400 de medici veterinari și nutriționiști a dovedit că anumite combinații de ingrediente pot face o diferență în sănătatea pe termen lung a pisicilor. Aceste combinații de ingrediente - precum OPTIRENAL® - poziționează PURINA® PRO PLAN® în topul nutriției feline.

PURINA® PRO PLAN® Alimentație excelentă pentru sănătate pe termen lung

PURINA® PRO PLAN® reprezintă hrana potrivită pentru pisica ta deoarece baza fiecărei rețete este un amestec echilibrat între toți nutrienții esențiali pentru o stare de sănătate bună. PURINA® PRO PLAN® este realizat din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate și ușor digerabile.

PURINA® PRO PLAN® este disponibil exclusiv în magazinele specializate pentru animale și în cabinetele veterinare.

Găseşti aici mai multe informații

Înapoi la brandurile noastre