Etape-cheie de viață

Etape-cheie în viața pisicilor

Îngrijirea pisicii tale în fiecare etapă de viață

Pui de pisică - Etapele de viață ale unei pisici | Purina

Cum să-ți hrănești puii de pisică

În familia ta a intrat, de curând, o pisică? Puiul de pisică vă este tuturor atât de drag, vă umple casa cu bucurie și zâmbete și vă doriți să-i oferiți, pe lângă iubire, bineînțeles, tot ce e mai bun? Probabil știi deja că alimentația adecvată joacă un rol esențial în creșterea oricărui animăluț. Cum există numeroase variante de hrană, este foarte important să o alegi pe cea care răspunde cel mai bine nevoilor sale.
Află mai multe

Îngrijirea puiului tău de pisică

Îngrijirea puilor nu doar îmbunătățește aspectul acestora, ci prin îndepărtarea firelor de păr moarte, menținerea blănii și pielii sănătoase, vă ajută să construiți o legătură intimă și îți oferă ocazia de a verifica starea lor generală de sănătate.
Află mai multe

Cum aduci pisoii acasă

Vești bune – a venit, în sfârșit, timpul să-ți întâmpini puiul de pisică în noua lui casă! La fel ca la aducerea acasă a unui nou-născut, vei dori ca totul să fie perfect, pentru ca puiul să se adapteze rapid și să se simtă bine în noua lui casă!
Află mai multe

Cum să-ţi iei un pui de pisică

Așadar, dacă te-ai hotărât că poți să oferi un cămin iubitor unui pui de pisică, ți-ai făcut temele și știi ce rasă îți dorești?
Află mai multe