Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Întrebările Tale Contează Pentru Noi | Purina®

Pune toate intrebarile, de la ingrediente pana la impactul asupra mediului. Vrem sa te ajutam sa iei decizii si mai informate.

Pentru iubitorii de animale de companie, calitatea, gustul, prețul și profilul nutrițional ale unui produs pentru animalul lor de companie sunt de obicei primele, dar nu singurele criterii luate în considerare la alegerea unui brand. Impactul ambalajului asupra mediului, procesul de producție sau ingredientele sunt, de asemenea, importante. De aceea, echipa noastră se dedică siguranței și sănătății animalelor de companie, dar și a planetei și a mediului înconjurător. 

Noi, cei de la Purina, ne angajăm în administrarea resurselor pentru generațiile viitoare, așadar, am pus în aplicare acțiuni pentru a reduce amprenta produselor și operațiunilor noastre asupra mediului. De la solul în care se cultivă ingredientele noastre până la unitățile de producție în care se fabrică hrana pentru animale de companie, folosim resursele în mod eficient pe tot parcursul procesului de fabricare al hranei. 
Când vine vorba de practici sustenabile, ne aprovizionăm cu ingrediente în mod responsabil și lucrăm continuu pentru a reduce energia, apa și deșeurile din operațiunile noastre. De asemenea, urmărim să optimizăm ambalajele și să transportăm produsele din portofoliul Purina folosind metode cât mai eficiente. 
Mai mult, suntem în permanență în căutarea unor surse de energie regenerabilă pentru a reduce poluarea aerului. Folosim combustibili mai puțin poluanți și găsim noi modalități de a obține energie electrică regenerabilă. 
Aici poți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre acest subiect.