Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Întrebările Tale Contează Pentru Noi | Purina®

Pune toate intrebarile, de la ingrediente pana la impactul asupra mediului. Vrem sa te ajutam sa iei decizii si mai informate.

Atunci când iubitorii și deținătorii de animale iau în considerare alegerea unui brand de hrană pentru patrupedul lor, de obicei, primele, dar nu singurele criterii luate în considerare sunt calitatea, gustul, prețul și profilul nutrițional al produsului. Impactul ambalajului asupra mediului, procesul de producție sau ingredientele sunt, de asemenea, importante. De aceea, echipa noastră se dedică siguranței și sănătății animalelor de companie, dar și a planetei și a mediului înconjurător. 

Noi, cei de la Purina, ne angajăm în administrarea resurselor pentru generațiile viitoare, așadar, am pus în aplicare acțiuni pentru a reduce amprenta produselor și operațiunilor asupra mediului. De la solul în care se cultivă ingredientele noastre până la unitățile de producție în care se fabrică hrana pentru animale de companie, folosim resursele în mod eficient pe tot parcursul procesului de fabricare al hranei.
Când vine vorba de practici sustenabile, ne aprovizionăm cu ingrediente în mod responsabil și lucrăm continuu pentru a reduce energia, apa și deșeurile din operațiunile pe care le desfășurăm. În același timp, urmărim să optimizăm ambalajele și să transportăm produsele din portofoliul Purina folosind metode cât mai eficiente. 
De asemenea, suntem în permanență în căutarea unor surse de energie regenerabilă pentru a reduce poluarea aerului. Folosim combustibili mai puțin poluanți și găsim noi modalități de a obține energie electrică regenerabilă. În plus și în ceea ce privește agricultura ne preocupăm cu un interes major pentru practici sustenabile, care se află într-o creștere constantă. 
Vicepreședinte Global de Marketing și Sustenabilitate de la Nestlé Purina Petcare, Juli Plassmeyer, a declarat că: „Angajamentul puternic pe care îl prezintă Purina față de sustenabilitate cuprinde tranziția către practici agricole regenerative în ceea ce privește obținerea ingredientelor. Așadar, trebuie să căutăm soluții noi pentru a ajuta la accelerarea procesului.” 
În acest sens, Purina sprijină un studiu de parteneriat care vizează explorarea rolului bio-stimulanților pe bază de alge marine asupra sănătății solului și a performanței plantelor.
Studiul de trei ani va testa impactul potențial al bio-stimulanților pe bază de alge marine asupra culturilor de cereale și va evalua capacitatea acestora de a ajuta plantele să se adapteze la condiții de stres abiotic, menținând în același timp randamentul.
Purina recunoaște că cercetarea și testarea unor soluții inovatoare bazate pe natură sunt esențiale în drumul spre o agricultură regeneratoare și spre emisii nete de gaze cu efect zero de seră.
În cele ce urmează poți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre sustenabilitate.