Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Olivier

Senior Packaging Specialist @Purina

Olivier
Sustenabilitate

Sustenabilitate

Go to the section >

Această afirmație înseamnă că ambalajul este conceput pentru a fi reciclabil, dar infrastructura locală nu există deloc sau există parțial.


La Purina, credem că generațiile viitoare de oameni și animale de companie merită spații curate pentru a se plimba și a se juca. Există multe moduri în care putem lăsa în urmă o planetă mai curată pentru generațiile viitoare. Unul dintre ele este să ne asigurăm că niciunul dintre ambalajele produselor noastre nu ajunge la groapa de gunoi. 

Când vezi pe ambalaj afirmația “conceput pentru a fi reciclabil”, înseamnă că ambalajul a fost proiectat ca fiind reciclabil, dar în țara sau regiunea ta facilitățile de reciclare s-ar putea să nu existe sau să nu fie accesibile populației. Acest tip de ambalaj este realizat astfel încât să maximizeze potențialul de a fi reciclat într-un mod eficient din punct de vedere ecologic și economic, bazat pe tehnologiile de reciclare cele mai relevante în momentul actual. De fapt, pentru că fiecare țară diferă prin capacitatea sa de a colecta, sorta și recicla deșeurile, una dintre provocările noastre cheie este gestionarea deșeurilor. 

Prin urmare, ne alăturăm eforturilor alături de partenerii noștri pentru a îmbunătăți infrastructurile de reciclare și pentru a testa noi tehnologii de reciclare, deoarece considerăm că succesul unei economii circulare pentru materialele de ambalare depinde de infrastructura de colectare, sortare, reutilizare și reciclare. 

De asemenea, ne-am propus ca 95% din ambalajele produselor Purina să fie proiectate astfel încât să devină compatibile pentru reciclare până în 2025 și lucrăm activ la dezvoltarea de soluții inovatoare pentru restul ambalajelor pe care le producem. 

Descoperă din ce material sunt fabricate ambalajele noastre de hrană pentru animale de companie.