Pentru ei, toată pasiunea noastră
Nathalie

Sustainability Manager @Purina

Nathalie
Sustenabilitate

Sustenabilitate

Go to the section >

În 2010, compania din care facem parte, Nestlé, s-a angajat să pună capăt defrișărilor în lanțul nostru de aprovizionare. Acest angajament acoperă produsele noastre cheie agricole care au legătură cu defrișările, inclusiv soia, carnea și hârtia folosite pentru a face hrană pentru animale de companie și ambalaje Purina.

În ultimii zece ani, am folosit o combinație de instrumente, inclusiv maparea lanțului de aprovizionare, certificarea, monitorizarea prin satelit și verificarea la fața locului, pentru a ne asigura că mărfurile pe care le cumpărăm nu produc defrișări.

În aprilie 2019, 77% din produsele agricole cheie cumpărate de Nestlé au fost verificate și nu au fost descoperite defrișări. Această cifră va depăși 90% până la sfârșitul anului 2020. Ne menținem angajamentul de a atinge procentul de 100%, în conformitate cu angajamentul nostru din 2010, asigurându-ne că niciunul dintre produsele noastre nu este asociat cu defrișările și continuăm să lucrăm cu furnizorii noștri pentru a-i ajuta să își transforme practicile. Trebuie să colaborăm cu micii fermieri pentru a ne asigura că atingem un echilibru corect între mijloacele lor de trai și protecția pădurilor.

Realizarea unei transformări reale are nevoie de transparență în întreaga industrie, trecând mai departe de defrișări, mergând spre conservarea pădurilor și realizând o acțiune colectivă mai intensă pe teren.

Intensificăm inițiativele din agricultură pentru a absorbi mai mult carbon. Asta include consolidarea programelor noastre cu fermierii pentru restabilirea terenurilor și limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin replantarea copacilor și îmbunătățirea biodiversității. Aceste acțiuni vor contribui la angajamentul nostru de a avea zero emisii până în 2050.

În cele din urmă, acțiunea colectivă eficientă și colaborarea la fața locului, precum și implicarea guvernelor la nivel național și regional sunt esențiale. Acesta este motivul pentru care ne-am crescut implicarea într-o serie de inițiative de colaborare și vom continua să jucăm un rol de lider pentru a contribui la stimularea schimbărilor pozitive în întreaga industrie.