Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Olivier

Senior Packaging Specialist @Purina

Olivier
Sustenabilitate

Sustenabilitate

Go to the section >

Materialele de ambalare sunt esențiale pentru livrarea hranei sigure și de înaltă calitate consumatorilor noștri, precum și pentru a contribui la reducerea risipei alimentare. Folosim diferite materiale de ambalare pentru produsele noastre, în funcție de tipul de hrană. De exemplu, pentru hrana uscată folosim cutii și pungi de hârtie, precum și pungi de plastic; pentru hrana umedă pentru animale de companie folosim pungi și cutii din plastic și aluminiu; ambalajele recompenselor sunt fabricate din plastic. La Purina, ne străduim să îmbunătățim performanțele ambalajelor noastre; inovăm și colaborăm cu parteneri interesați pentru a minimiza impactul ambalajelor noastre asupra mediului pe întreaga planetă și asupra resurselor sale.

Pentru a minimiza impactul ambalajelor noastre de hrană pentru animale de companie asupra mediului, am demarat o serie de acțiuni:

  • Lucrăm pentru a ne optimiza ambalajele astfel încât să folosim la minimum resursele, asigurând în același timp o protecție fără compromisuri asupra calității hranei noastre pentru animale de companie. De exemplu, am scăzut greutatea unora dintre ambalajele noastre prin reducerea unui strat de plastic. Acest efort ne-a permis să economisim peste 500 de tone de ambalaje. De asemenea, am reproiectat ambalajul Gourmet din carton cu un nou concept de pliere, care ne-a ajutat să economisim aproape 250 de tone de ambalaje.
  •  
  • Lucrăm pentru a face ambalajele Purina 100% reciclabile sau reutilizabile, până în 2025. Acest angajament Nestlé include toate produsele Purina. Unele sortimente din hrana noastră pentru animale de companie sunt deja disponibile în ambalaje complet reciclabile, dar știm că trebuie să facem mai mult. Aici poți citi despre cât de reciclabile sunt ambalajele noastre.
  •  
  • Colaborăm cu diferiți parteneri interesați pentru a dezvolta noi abordări pentru creșterea reciclării. Colaborăm activ cu companii de tehnologie de reciclare și agenții de colectare pentru a găsi soluții provizorii cât mai rapid posibil pentru tipurile de ambalaje cheie, astfel încât acestea să poată fi reciclate.