Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Felix logo
Este pisica mea deja în vârstă?

Cat traieste o pisica si ... este pisica mea deja in varsta?

2 minute de citit
Felix logo
Sponsorizat de Felix

Pisica ta este un membru important al familiei și înțelegem că nu este plăcut să te gândești că aceasta îmbătrânește.

Deoarece pisicile nu dezvoltă riduri ca noi, semnele de bătrânețe la pisici nu sunt mereu evidente. E posibil ca schimbările pisicii să înceapă de la interior, când se apropie de anii de aur și vor îmbătrâni treptat, ca și noi. Deși nu există o vârstă exactă de la care pisica ta devine în vârstă, de obicei pisicile sunt considerate senioare de la șapte ani. Deși îmbătrânirea este un proces natural, aceasta poate veni și cu o serie de schimbări la care trebuie să te aștepți. Responsabilitatea ta, la fel ca până acum, este să-i acorzi pisicii atenție deosebită și să fii atent la nevoile acesteia, astfel încât funcțiile organismului să rămână sănătoase. Sistemul imunitar al pisicilor în vârstă nu este la fel de puternic ca cel al unei pisici cu o vârstă mai mică, ceea ce înseamnă că are nevoie de o alimentație potrivită care îi poate întări sistemul imunitar. Poți încerca hrana uscată PURINA® ONE® ADULT, care întărește sistemul de apărare al pisicii de la interior spre exterior și reduce totodată acumularea de tartru cu până la 40%, contribuind la promovarea sănătății orale.

Este pisica mea deja în vârstă?

Rinichii pisicii tale vor suferi câteva modificări specifice vârstei, ce pot afecta funcția renală. Asigură-te că ești atent la acest lucru și că îi oferi hrana potrivită. Poți să începi să hrănești pisica în vârstă cu alimente care conțin antioxidanți, deoarece aceștia susțin sănătatea rinichilor, cum ar fi hrana uscată PURINA® ONE® URINARY, care acționează direct asupra sistemului urinar al pisicilor. Această hrană va apăra tractul urinar al pisicii împotriva inflamației și va ajuta la controlul PH-ului urinar.

Cu alimentația adecvată, vizite regulate la veterinar și puțină îngrijire suplimentară, nu există niciun motiv pentru care pisica ta să nu rămână fericită și sănătoasă.

Ghidul nostru despre îngrijirea pisicii în vârstă îți va oferi informații utile pentru a te asigura că pisica ta este cât mai fericită și mai sănătoasă.

Articole asemănătoare

Felix