Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Întrebările Tale Contează Pentru Noi | Purina®

Pune toate intrebarile, de la ingrediente pana la impactul asupra mediului. Vrem sa te ajutam sa iei decizii si mai informate.

E de înțeles faptul că există un interes ridicat în legătură cu modul în care este fabricată hrana pentru animalele de companie. Însă vrem să știi că la Purina avem misiunea de a valorifica puterea nutriției pentru a ajuta animalele de companie să trăiască mai mult și mai sănătos. Scopul nostru este de a menține animalele de companie într-o condiție fizică ideală. 

Purina reprezintă un pionier în domeniul științei sănătății animalelor de companie, având peste 120 de ani de expertiză nutrițională, care au condus la publicarea a peste 500 de lucrări și 7.700 de brevete acordate și depuse în întreaga lume. Mai mult decât atât, experții noștri au realizat cercetări din care au rezultat descoperiri datorită cărora s-a redefinit și modelat în totalitate înțelegerea nutriției în cazul animalelor de companie.

Am auzit toate întrebările și am înțeles interesul vostru pentru modul în care producem produsele noastre, așadar am colectat aici toate întrebările, pentru a explica cum este fabricată hrana umedă și uscată - de la materia primă până la produsul finit.  Ca o prezentare succintă, vrem să știi că optăm pentru aprovizionarea responsabilă și considerăm că aceasta este foarte importantă pentru a ne asigura că folosim ingrediente de înaltă calitate în produsele Purina. De asemenea, urmărim fiecare ingredient de la furnizorii noștri de încredere. 

Experții din echipa Purina evaluează calitatea ingredientelor încă de la sursă, înainte ca acestea să ajungă în fabrică, fiind în permanență conștienți că ingredientele de calitate provin din surse de calitate. Studiem integritatea ingredientelor prin analize de reglementare, de siguranță alimentară și de toxicologie.

Mai mult, audităm întotdeauna  unitatea furnizorului. În cazul în care un furnizor are mai multe unități, inspectăm și aprobăm fiecare locație în parte. 

În plus, în cele ce urmează vom explica și controalele pe care le facem pe parcursul procesului de producție pentru a ne asigura că produsele de la Purina sunt de înaltă calitate și sunt 100% sigure pentru animalele noastre de companie.