Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Dagmar

Food Safety Manager and Veterinarian @Purina

Dagmar
 Cum se fabrică

 Cum se fabrică

Go to the section >

La Purina, luăm calitatea produselor foarte în serios. Fabricile noastre europene trimit probe externe pentru verificare și avem laboratoare interne de calitate pentru a face verificări extinse asupra materiilor prime, produselor semifabricate și produselor finite.


În primul rând, este esențial să verificăm materiile prime la sosirea în fabrică, printr-un eșantion de la fiecare livrare, pentru a ne asigura că furnizorii noștri îndeplinesc standardele de calitate solicitate de noi. Doar materiile prime care îndeplinesc criteriile de calitate stricte impuse de experții Purina sunt acceptate în fabrică.  

Apoi, în timpul producției, prelevăm probe la intervale regulate din produse semifabricate pentru a verifica dacă există nereguli. Niciun produs nu iese din fabrică fără a fi eșantionat. În fiecare zi, echipe de experți evaluează calitatea produselor noastre pentru a verifica dacă există abateri de la cerințele calitative, cum ar fi: consistența, culoarea sau aroma.  

Timp de peste 120 de ani, Purina a fost unul dintre pionierii care au promovat puterea nutriției, oferind produse cu un gust deosebit, realizate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.  

Mai mult, noile angajamente Purina sunt bazate pe capacitatea de a oferi hrană de înaltă calitate pentru animalele de companie, abordând în același timp probleme de natură socială și de mediu.  

Spre exemplu, la Purina, ne străduim să limităm utilizarea solului și să îmbunătățim calitatea acestuia prin practici agricole regenerative. Află mai multe de la echipa noastră care lucrează cu pasiune de ani de zile la Purina urmărind acest video.