Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Paula

Regulatory & Scientific Affairs Specialist and Veterinarian @Purina

Paula
 Cum se face

 Cum se face

Go to the section >

Termenul natural ar putea însemna lucruri diferite pentru consumatori. Definiția folosită în industria hranei pentru animale de companie ca fiind naturală este cea care conține doar substanțe naturale și a fost supusă unui nivel acceptat de procese fizice. În portofoliul nostru, avem produse care conțin ingrediente naturale.

Ce înseamnă hrană naturală pentru animale de companie? Termenul de „hrană naturală” pentru animale de companie poate fi folosit pentru a descrie hrana care conține substanțe derivate din plante, animale, microorganisme sau minerale:

cărora nu li s-a adăugat nimic
și care au fost supuse numai proceselor de bază; cum ar fi congelarea sau uscarea. De exemplu, tratamentele chimice nu ar fi acceptate.
Avem branduri în gama noastră care folosesc ingrediente naturale în produsele lor (de exemplu: PURINA BEYOND, PURINA ONE DualNature,BETA în hrana uscată pentru animale de companie). Când vezi scris pe ambalajele noastre termenul “cu ingrediente naturale”, ne referim la acele ingrediente naturale care sunt identificate în lista ingredientelor cu un asterisc (*) sau un alt simbol.

dog outside