Pentru ei, toată pasiunea noastră
Paula

Regulatory & Scientific Affairs Specialist and Veterinarian @Purina

Paula
 Cum se fabrică

 Cum se fabrică

Go to the section >

Termenul natural ar putea însemna lucruri diferite pentru consumatori. Definiția folosită în industria hranei pentru animale de companie ca fiind naturală este cea care conține doar substanțe naturale și a fost supusă unui nivel acceptat de procese fizice. În portofoliul nostru, avem produse care conțin ingrediente naturale.


Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) nu a definit încă termenul "natural" în ceea ce privește alimentele pentru oameni. Totuși, există o definiție pentru hrana animalelor de companie. 

Ce înseamnă hrană naturală pentru animale de companie? Termenul de „hrană naturală” pentru animale de companie poate fi folosit pentru a descrie hrana care conține substanțe derivate din plante, animale, microorganisme sau minerale: 

  • cărora nu li s-a adăugat nimic 
  • care au fost supuse numai proceselor de bază; cum ar fi congelarea sau uscarea. De exemplu, tratamentele chimice nu ar fi acceptate. 

Astfel, Association of American Feed Control Officials (AAFCO) spune că ingredientele "naturale" nu pot fi produse prin sau supuse unor procese chimice sintetice. De asemenea, nu pot conține aditivi sau adjuvanți de procesare sintetici.
Cantitățile care apar în mod inevitabil prin bunele practici de fabricație sunt o excepție.
Totuși, ingredientele supuse prelucrării fizice sau termice, purificării, extracției, hidrolizei, enzimolizei sau fermentației pot fi, de asemenea, numite "naturale". 

Animalele de companie au nevoie de niveluri scăzute ale unor microingrediente și nutrienți sintetici, cum ar fi vitaminele și mineralele. Ca atare, AAFCO recunoaște acest lucru și le permite în hrana naturală uscată și umedă pentru pisici. 

La Purina, avem branduri în gama noastră care folosesc ingrediente naturale în produsele lor (de exemplu: PURINA BEYOND, PURINA ONE DualNature, BETA în hrana uscată pentru animale de companie). Așadar, când vezi scris pe ambalaje termenul “cu ingrediente naturale”, vei știi că ne referim la acele ingrediente naturale care sunt identificate în lista ingredientelor cu un asterisc (*) sau un alt simbol.