Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Dagmar

Food Safety Manager and Veterinarian @Purina

Dagmar
 Cum se fabrică

 Cum se fabrică

Go to the section >

Absolut. Pentru noi, siguranța hranei pentru animale de companie este o prioritate. Aceasta este hrana pe care animalul tău de companie o va primi în fiecare zi, așa că nu facem niciodată compromisuri în această privință.


Ne asigurăm de faptul că produsele noastre sunt sigure „de la fermă până în bol” folosind o serie de controale de calitate care încep de la materiile prime și continuă în timpul producției, până când produsul iese din fabrică. Într-o zi, putem efectua mai mult de 1.400 de controale de calitate care implică ingrediente și ambalaje, recepție, procesare și împachetare. 

Pentru a-ți oferi o imagine de ansamblu asupra acțiunilor întreprinse, vom detalia câteva proceduri din procesul de producție.
Așadar, totul începe cu identificarea furnizorilor, un pas extrem de important pentru aprovizionarea cu ingrediente de calitate.  

Căutăm întotdeauna furnizori ale căror valori se aliniază cu ale noastre și apoi audităm unitățile acestora pentru a ne asigura că respectă standardele de calitate impuse de Purina. Ulterior, analizăm toate ingredientele din punct de vedere al siguranței alimentare și le testăm în laboratoarele noastre pentru a le aproba. De asemenea, efectuăm monitorizări și evaluări continue la anumite intervale de timp stabilite în funcție de ingredientul specific furnizat.  

Așadar, La Purina, depunem eforturi mari pentru a fi lider în industrie în ceea ce privește standardele de calitate și siguranță.
Avem experți. Avem tehnologie avansată. Efectuăm mii de controale de calitate într-o zi obișnuită de producție.
Acesta este angajamentul nostru față de tine și față de animalul tău de companie. Știm că standardele noastre sunt foarte valoroase.