Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Sebastien

Petfood Production Specialist @Purina

Sebastien
 Cum se fabrică

 Cum se fabrică

Go to the section >

Sunt necesari șase pași pentru a produce o pungă din hrana umedă preferată a câinelui sau a pisicii tale. Începem cu amestecarea ingredientelor potrivite, de înaltă calitate, în proporția potrivită, pentru a ne asigura că animalul tău de companie primește o hrană 100% completă și echilibrată și încheiem cu sterilizarea pentru a ne asigura că fiecare produs își păstrează calitatea într-un mod sigur, pe toată durata de valabilitate. Împreună cu experții de la Purina, ne asigurăm că fiecare pas, alocat ciclului de producție, este efectuat în mod profesionist pentru a garanta că nutrienții sunt conservați, gustul și textura sunt perfecte și proaspete, iar controlul siguranței și al calității de-a lungul procesului este esențial pentru a putea furniza hrană de înaltă calitate animalelor de companie.


Așadar, după cum am menționat anterior, sunt necesari șase pași în producerea de hrană umedă pentru animalele de companie. Haideți să descoperim împreună, care sunt aceștia. 
 

1.     PRE-MĂCINAREA ȘI AMESTECUL 

Ingredientele diverse sunt măcinate împreună și apoi amestecate cu grijă în cantitatea potrivită. 
 

2.     MĂCINAREA 

Amestecul este măcinat în continuare sau mărunțit pentru a obține o compoziție uniformă pe care animalele noastre de companie o vor adora.  

3.     PREGĂTIREA 

În această parte a procesului, produsul este gătit cu grijă la abur și apoi porționat. Temperatura și timpul de gătire este esențial să fie controlate pentru a ne asigura că produsul final este 100% sigur. 

4.    COMBINAREA  

Este momentul în care asezonăm sosul ori jeleul, care conține legume. Sosul va da savoare și va frăgezi compoziția făcând-o delicioasă, completă și perfect echilibrată pentru animalele noastre de companie. 

5.    AMBALAREA 

Alimentele sunt ambalate în porții potrivite. Ambalarea este esențială pentru a asigura calitatea ridicată, prospețimea și siguranța produselor noastre din fabrică până în bolul de hrană al animăluțului. 

6.    STERILIZAREA 

Ambalajele finale sunt sterilizate. Această parte a procesului este crucială pentru asigurarea unei conservări optime. 

Efectuăm zilnic în jur de 1.400 de controale de calitate pe tot parcursul procesului de producție al alimentelor de la Purina.