Pentru ei, toată pasiunea noastră
Dagmar

Food Safety Manager and Veterinarian @Purina

Dagmar
 Cum se fabrică

 Cum se fabrică

Go to the section >

Toate animalele de companie au dreptul să primească hrană sănătoasă și sigură, indiferent de cât își permit proprietarii să cheltuiască pentru ea. Întotdeauna ne-am angajat să oferim o gamă largă de hrană pentru animale de companie, pentru fiecare categorie de preț.


Datorită experienței noastre de peste 90 de ani în cercetare și nutriție, am reușit să creăm o gamă variată de hrană completă și echilibrată, care satisface și nevoile animalelor de companie, dar și ale proprietarilor acestora la un preț accesibil, în timp ce dezvoltăm simultan produse care conduc industria de nutriție și sănătate a animalelor de companie. 

La Purina, ne orientăm continuu spre ASIGURAREA CALITĂȚII. Înainte de a lucra cu un nou furnizor, echipa noastră tehnică de experți realizează o eșantionare riguroasă pentru a se asigura că ingredientul îndeplinește toate standardele impuse. Prin urmare, inspectăm fiecare ingredient cu multă meticulozitate analizându-l din punct de vedere al calității și al siguranței, pe măsură ce ajunge în unitățile noastre de producție. 

Echipa Purina formată din specialiști în asigurarea calității efectuează mai multe verificări pe tot parcursul procesului de fabricație, iar angajații din fabricile pe care le deținem au posibilitatea de a respinge orice ingredient care nu îndeplinește standardele de calitate. 

Așadar indiferent de preț, toate produsele Purina au ceva în comun. Acestea sunt făcute cu materii prime atent selectate, pentru a asigura un standard constant de înaltă calitate, în conformitate completă cu legile actuale privind calitatea și siguranța în materie de hrană pentru animalele de companie.