Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Dagmar

Food Safety Manager and Veterinarian @Purina

Dagmar
 Cum se face

 Cum se face

Go to the section >

Facem în jur de 1400 de verificări zilnice pe tot parcursul procesului de producție.

În fiecare zi facem numeroase teste în fabricile noastre pentru a ne asigura că materiile prime și produsul finit îndeplinesc criteriile noastre stricte pentru a face hrană sigură și de înaltă calitate pentru animale de companie.

Pe baza unui set de standarde predefinite, produsele noastre finite sunt evaluate în conformitate cu o serie de parametri fizici și senzoriali. Aceste standarde includ verificarea mărimii buletelor, a aromelor și a densității acestora. În plus, căutăm buletele rupte, dar și posibilitatea contaminării încrucișate. Pentru a face acest lucru, folosim atât instrumente de măsurare fizice, cât și mijloace senzoriale, cum ar fi vederea și mirosul: echipa noastră care asigură calitatea hranei primește pregătire specifică în acest sens, care este actualizată în fiecare an.

La finalul oricărei zile, odată ce toate testele sunt analizate și avem rezultatele, producția din ziua precedentă este dată spre distribuție, pentru a fi ulterior pusă la vânzare. Verificările produsului finit sunt doar o parte din cele peste 1400 de controale făcute zilnic pe parcursul întregului proces. Facem în fiecare zi aproximativ 300 de teste pe materiile prime și pe materialele noastre de împachetat care intră în fabrici și facem alte 1100 de verificări în timpul procesului de producție și produselor finite.