Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Dagmar

Food Safety Manager and Veterinarian @Purina

Dagmar
 Cum se fabrică

 Cum se fabrică

Go to the section >

La Purina facem în jur de 1400 de verificări zilnice pe tot parcursul procesului de producție al hranei pentru animalele de companie.


În fiecare zi experții de la Purina realizează numeroase teste în fabricile noastre pentru a ne asigura că materiile prime utilizate și produsul finit îndeplinesc criteriile noastre foarte stricte pentru a produce de fiecare dată o hrană sigură și de înaltă calitate destinată animalelor de companie. 

Pe baza unui set de standarde predefinite, produsele finite de la Purina sunt evaluate în conformitate cu o serie de parametri fizici și senzoriali pe baza unor standarde riguros stabilite. Aceste standarde includ verificarea mărimii buletelor, a aromelor și a densității acestora. În plus, căutăm întotdeauna buletele rupte, fiind în permanență atenți și la posibilitatea contaminării încrucișate.
Pentru a face acest lucru, folosim atât instrumente de măsurare fizice, cât și mijloace senzoriale, cum ar fi vederea și mirosul: echipa noastră de experți care asigură calitatea hranei primește pregătire specifică în acest sens, care este actualizată în fiecare an. 

La finalul oricărei zile, odată ce toate testele sunt analizate și avem rezultatele, producția din ziua precedentă este dată spre distribuție, pentru a fi ulterior pusă la vânzare. Verificările produsului finit sunt doar o mică parte din cele peste 1400 de controale făcute zilnic pe parcursul întregului proces de fabricare.

La Purina realizăm în fiecare zi aproximativ 300 de teste pe materiile prime și pe materialele noastre de împachetat care intră în fabrici. Mai mult, deoarece pentru noi calitatea produsului final este esențială, efectuăm alte 1100 de verificări în timpul procesului de producție și produselor finite.