Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Amalia

Technical Communication Manager and Veterinarian @Purina

Amalia
 Cum se fabrică

 Cum se fabrică

Go to the section >

Cu siguranță. Hrana completă și echilibrată, în cantitățile potrivite, este esențială pentru a-i asigura animalului tău de companie o viață lungă și fericită.


Cercetarea continuă, dezvoltarea și inovația noastră din ultimii 90 de ani ne-au făcut să ne îmbunătățim formulele și să creăm hrană echilibrată din punct de vedere nutrițional, adaptată pentru a se potrivi nevoilor foarte diferite ale animalelor de companie.

De fapt, suntem singura organizație comercială de hrană pentru animale de companie care a efectuat un studiu pe tot parcursul vieții la câini (14 ani) ce a demonstrat că, atunci când au o greutatea ideală a corpului, își pot extinde semnificativ atât durata de viață, cu 15% (în studiu, 1.8 ani pentru Labrador Retriever), cât și calitatea vieții și bunăstarea generală.

Diagrama de 9 puncte a stării corpului care a rezultat în urma acestei cercetări inovatoare a experților de la Purina a fost adoptată la nivel global de către Asociația Mondială Veterinară pentru Animale de Companie, iar nutriția este acum considerată al 5-lea semn vital pentru toți doctorii veterinari atunci când efectuează controale de rutină la câini și pisici. 

Astăzi, putem oferi hrană pentru animale de companie cu ingrediente funcționale, care are beneficii specifice atât pentru câini, cât și pentru pisici. O parte din hrana noastră este concepută pentru a lucra uneori în sinergie cu asistența medicală dacă animalele noastre de companie sunt supuse unui tratament veterinar. Cercetăm în permanență cum să consolidăm imunitatea și să optimizăm sănătatea pentru a ne asigura că animalele de companie beneficiază de cea mai bună îngrijire.