HRANĂ USCATĂ + UMEDĂ

Nutriția în care tu ai încredere și gustul pe care pisica îl adoră

Hrănă uscată și umedă, un mix de încredere

Hrana uscată și cea umedă de la Purina ONE îi asigură pisicii tale nutrienții și hidratarea de care are nevoie, însă împreună pot oferi și mai multe beneficii. Hrana uscată Purina ONE vine cu o textură crocantă la care pisica ta tânjește, în timp de hrana umedă Purina ONE contribuie la creșterea hidratării și are un gust pe aceasta îl adoră.

Cum începi hrănirea mixtă

Mixed Feeding Tab 1 Image

Acordă-ți timp

Recomandăm 7-10 zile pentru introducerea unui nou tip de hrană în regimul alimentar al pisicii tale, așa că e important să ai răbdare pe parcursul schimbării.

Creează o asociere pozitivă

Încearcă să îi oferi inițial o cantitate mică de hrană umedă, ca recompensă după joacă. Asta va contribui la crearea unei asocieri pozitive cu noua hrană și îi va permite pisicii tale să se obișnuiască cu gustul, textura și mirosul în ritmul ei propriu.

Fii consecvent și creativ

Dacă pisica ta nu pare fascinată de o anumită aromă, nu renunța. Așa cum știu proprietarii de pisici, acestea pot avea preferințe foarte stricte. Adesea vor doar anumite arome. De aceea, Purina ONE oferă numeroase opțiuni - de la somon la ton și pui, venind în întâmpinarea preferințelor pisicilor în timp ce le susțin o nutriție echilibrată.

Mixed Feeding Tab 2

Urmărește-i apetitul crescând

Odată ce pisica ta demonstrează că apreciază hrana umedă, crește treptat cantitatea până ajungi la cantitatea recomandată zilnic.

Ajustează-i mixul

Asigură-te că scazi cantitatea de hrană uscată pe care i-o oferi pentru a nu o hrăni excesiv. Abordează metodic situația pentru a nu-i influența negativ regimul alimentar. Ține cont de apetitul ei în creștere.

Mixed Feeding Tab 3

Observă-i ritmul zilnic

Pisicile sunt cele mai activ în mod natural înainte de răsărit și imediat ce se înserează. Dacă pisica ta urmează acest ciclu natural, încearcă să o hrănești cu hrană umedă dimineața devreme și după apus.

Planifică ziua

Măsoară cantitatea potrivită de hrană uscată apoi lasă-ți pisica să ronțăie bobițele pe parcursul zilei.

Monitorizează hrănirea pentru sănătatea pe termen lung

Ține minte, pisicile se pot adapta la diverse programe de hrănire. Găsește rutina care funcționează cel mai bine pentru pisica ta și monitorizează eventualele fluctuații de zi cu zi pentru a înțelege mai profund care e starea ei de sănătate per total.

Descoperă gama noastră

Sortimentele de produse Purine ONE / Gama de produse Purina ONE / Produsele Purina ONE