Pentru ei, toată pasiunea noastră
Purina ONE Mass Balance
Purina One
Purina ONE Mass Balance

Promitem să lucrăm în direcția unui viitor fără deșeuri

Cu noua gamă de PURINA ONE® DualNature®, suntem mândri de acțiunile pe care le întreprindem pentru a ajuta la reducerea dependenței noastre de plastic virgin prin îmbunătățirea procesului nostru de ambalare. Primul nostru pas este de a ne asigura că toate ambalajele din gama noastră Bifensis sunt realizate cu până la 40% conținut reciclat. Această nouă abordare ne ajută să ne construim angajamentul pentru prezent și să lucrăm în direcția obiectivului nostru de a avea 100% plastic reciclat în ambalajele noastre, pentru viitor.

De ce continuăm să folosim plastic în ambalajele noastre?

Un singur motiv. Pentru animalele noastre de companie. Continuăm să folosim plastic pentru a menține prospețimea și standardele de calitate ale hranei pentru animalele de companie, în beneficiul sănătății și bunăstării generale a pisicii dumneavoastră.

Tratăm ambalajele ca pe o resursă, nu ca pe un deșeu.

Angajamentul nostru față de animalele de companie înseamnă și angajamentul către un viitor fără deșeuri, prin reducerea dependenței noastre de plasticul nou în timpul producției ambalajelor noastre. Abordarea mass balance ne permite să avem plastic reciclat împreună cu plasticul virgin în timpul procesului de producție, pentru a crea ambalaje noi. Cu toate acestea, dată fiind complexitatea metodei de procesare, este dificil să se determine cantitatea exactă de plastic reciclat care intră în fiecare ambalaj individual. Prin urmare, fiecare ambalaj poate varia în ceea ce privește cantitatea totală de plastic reciclat pe care o conține. Dar datorită abordării mass balance, putem asigura că până la 40% din plasticul reciclat este alocat unei întregi serii de ambalaje.

Descoperiți cum dăm plasticului o nouă șansă la viață

Faceți clic pe videoclip pentru a înțelege întregul proces pe care îl urmăm pentru a ne asigura că ambalajele noastre sunt sigure pentru utilizare în prezent și că reducem amprenta noastră de plastic pentru viitor.

Susținem economia circulară prin reducerea, reutilizarea și reciclarea ambalajelor noastre

Abordarea Mass Balance utilizată în procesul nostru de ambalare are Certificarea Internațională de Sustenabilitate și Carbon (ISCC). Organizația de certificare susține implementarea schemelor de producție durabilă, cum ar fi noile tehnologii de reciclare care transformă materialele greu de reciclat în plastic virgin, ceea ce ne ajută să lucrăm în direcția unei planete sustenabile, contribuind astfel la reducerea amprentei de carbon.

Descoperiți gama care este adaptată nevoilor pisicii dumneavoastră