Pentru ei, toată pasiunea noastră
Alege Purina ONE® DualNature™ și descoperiți măreția naturii
Purina One
Descoperiți măreția naturii cu gama noastră

Descoperiți măreția naturii cu gama noastră

La Purina ONE, ne dorim mai mult decat furnizarea unei nutriții experte pentru animalele de companie iubite. Cu nutriția expertă PURINA ONE® DualNature™, poți descoperi măreția naturii datorită ingredientelor naturale care susțin sănătatea generală a pisicii tale în fiecare zi. Fiind prima noastră hrană de pisici cu amprentă de carbon redusă, facem pași către un viitor mai bun

Descoperiți amestecurile noastre diferite

NATURAL DEFENCE ajută la susținerea sistemului imunitar

PURINA ONE® DualNature™ este o hrană de pisici special produs cu spirulină naturală, o algă albastră-verde care crește în apele calde din zonele subtropicale și tropicale ale lumii. Spirulina este cunoscută pentru profilul său nutritional unic și robust, care ajută la susținerea funcției imunitare sănătoase a pisicii dumneavoastre. PURINA ONE® DualNature™ a fost dezvoltat de nutriționiști și medici veterinari și nu conține coloranți adăugați.

Luăm măsuri pentru a reduce amprenta de carbon

De ce este reducerea amprentei de carbon atât de importantă pentru noi? Suntem pasionați de bunăstarea animalelor de companie și ne-am angajat să producem hrană sănătoasă și nutritivă pentru ele, în care puteți avea încredere și pe care animalul dumneavoastră o va iubi. Dar asta nu e tot. Credem că sănătatea mediului nostru înconjurător este la fel de importantă ca și furnizarea celei mai bune nutriții de calitate prin produsele noastre. De aceea, luăm măsuri importante și decisive în vederea reducerii schimbărilor climatice, care conduc la reducerea amprentei de carbon, progresul nostru fiind clar și transparent. Suntem mândri să anunțăm că am redus cu 15,7% amprenta noastră de carbon, până în prezent.

Descoperiți măreția naturii cu gama noastră

PURINA ONE® DualNature