Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Rezultate vizibile în doar 3 SĂPTĂMÂNI
Purina One

Rezultate vizibile în doar 3 SĂPTĂMÂNI

Când începi să iți hrănești pisica cu PURINA ONE BIFENSIS, observi o îmbunătățire cu privire la sănătatea ei încă din prima zi.
Săptămâna 1: Nivel crescut de energie

Nivelul de energie al pisicii tale crește datorită nutriției echilibrate, complete și de calitate de la PURINA ONE BIFENSIS.

Săptămâna 2: Digestie sănătoasă

PURINA ONE conține cicoare, un ingredient natural despre care s-a dovedit că ajută la îmbunătățirea sănătății digestive. Mulțumită calității surselor de fibre și digestibilității crescute a hranei PURINA ONE BIFENSIS, vei observa îmbunătățiri digestiei pisicii tale.

Săptămâna 3: Blană lucioasă

PURINA One conține nutrienți specifici – inclusiv acizi grași Omega 3 & 6 și vitamine și minerale esențiale – care susțin sănătatea și aspectul lucios al blănii pisicii. Nivelul ridicat de antioxidanți contribuie și la strălucirea și sănătatea ochilor.

În viitor

Rețetele PURINA ONE BIFENSIS sunt special formulate pentru a stimula producția naturală de anticorpi care susține un sistem imunitar sănătos și îți ajută pisica să rămână sănătoasă acum și în viitor.

Începe acum!
Rezultate vizibile în doar
3 săptămâni

Sfatul experților noștri

Găsește sfaturi și informații pentru a-i oferi pisicii tale tot ce are nevoie

Indiferent de vârstă, pisica ta va avea nevoie de o hrană pe măsura nevoilor ei. Noi te sfătuim să alegi Purina ONE - hrană echilibrată nutrițional pentru pisici. Descoperă mai jos în cele ce urmează sfaturile experților noștri și câteva recomandări de produse Purina ONE hrană uscată și umedă pentru pisici. De la îngrijirea dinților, îngrijirea orală, până la tot ce trebuie să știi despre îngrijirea blănii pisicii tale, și multe altele. Îngrijire orală Există câteva afecțiuni orale de care poate suferi pisica ta, printre ele numărându-se placa dentară, tartrul și boala parodontală. Un bun program de îngrijire orală va cuprinde printre altele și vizite regulate la medicul veterinar, îngrijire orală zilnică la domiciliu prin periere și, desigur, o hrană de calitate. Hrănirea pisicilor adulte Odată ajunse la maturitate, orice felină cu un nivel normal de activitate va avea nevoie de o dietă prin care să se mențină sănătoasă. Asigură-te că-și păstrează vitalitatea și sănătatea prin alegerea hranei corecte, în funcție de nevoi. De exemplu, pentru pisicile sterilizate vei opta pentru Purina ONE Sterilcat. În cazul în care pisica ta se confruntă și cu ceva probleme de digestie, recomandăm produse din gama Purina ONE Sensitive. Totul despre îngrijirea blănii pisicii tale Pisicile pot avea și ele probleme de piele și blană, cele mai cunoscute astfel de afecțiuni fiind pierderea părului, pielea uscată, hiperkeratoza și aspectul deteriorat al blănii. Alege PURINA ONE COAT & HAIRBALL pentru a o ajuta să scape de astfel de probleme!