Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Purina One Logo
Blană lucioasă

Blană lucioasă

3 minute de citit
Purina One Logo
Sponsorizat de Purina One

Ochi luminoși și blană lucioasă

Acizii grași OMEGA 6, vitaminele și mineralele din hrana PURINA ONE BIFENSIS® contribuie la frumusețea pielii și a blănii, precum și la strălucirea și sănătatea ochilor.

Blană lucioasă

Blană lucioasă

Însă blana lucioasă e doar unul dintre rezultatele vizibile pe care le oferă hrana PURINA ONE BIFENSIS®:

  • Prima săptămână: nivel crescut de energie
  • A doua săptămână: digestie sănătoasă
  • A treia săptămână: blană lucioasă, piele fină, ochi strălucitori
  • Pe termen lung: sistem imunitar puternic și poftă de viață

Creată de medicii veterinari și nutritioniștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® conține bacterii funcționale benefice și toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la exterior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

O blană lucioasă și o piele fină sunt semnul unei pisici sănătoase. Uite cum să le îngrijești pentru a le menține într-o condiție excelentă:

PERIAT REGULAT
Când pisica ta își linge blana, ea ingerează și firele moarte de păr. Atunci când năpârlește, se pierd cantități și mari de păr care pot forma o minge în stomac. Pentru a scădea cantitatea de păr ingerat, perie-ți pisica în mod regulat.

Frecvența depinde de lungimea firului ei de păr – cu cât mai lung, cu atât trebuie să primească mai multă atenție.
Știai că o pisică de apartament își petrece aproximativ 30% din timpul în care e trează lingându-și blana?

ATENȚIE LA SEMNALE
Starea exterioară a pielii pisicii tale e un bun indicator al sănătății ei interioare. Urmărește semnalele care ar putea indica probleme, cum ar fi dacă pisica ta se scarpină sau linge mai mult decât de obicei sau dacă are iritații și mătreață. Sursa poate varia de la purici și căpușe până la alergii de sezon sau stres. Șampoanele speciale, recomandate de medicul veterinar, pot fi extrem de utile.

HRANĂ ECHILIBRATĂ ȘI COMPLETĂ

Proteinele sunt esențiale pentru înnoirea părului, grăsimea îi oferă strălucire și flexibilitate, iar zincul și cuprul contribuie la menținerea culorii și a luciului. Oferă-i pisicii tale o hrană care conține acești nutrienți în proporții optime.

Ajută-ți pisica să fie sănătoasă, fericită și plină de viață în doar 3 săptămâni. Începe provocarea cu Purina ONE!