Nivel crescut de energie

pisica-sanatoasa-fericita-in-3-saptamani

energie-vitalitate-prima-saptamana

entuziasm-la-ora-mesei ENTUZIASM LA ORA MESEI
Carnea este ingredientul principal din hrana uscată PURINA ONE BIFENSIS®, astfel că pisica ta va reveni cu plăcere de fiecare dată când îi arăți bolul plin.

energie ENERGIE
Datorită nutriției complete, echilibrate și de calitate din formulele PURINA ONE BIFENSIS®, cu 0 adaosuri și doar 100% substanțe nutritive, pisica ta va avea un nivel de crescut de vitalitate.


Însă nivelul crescut de energie e doar unul dintre rezultatele vizibile pe care le oferă hrana PURINA ONE BIFENSIS®:

nivel-crescut-de-energie

nivel-crescut-de-energie Prima săptămână:
nivel crescut de energie


digestie-sanatoasa A doua săptămână:
digestie sănătoasă


blana-lucioasa A treia săptămână:
blană lucioasă, piele fină, ochi strălucitori


imunitate-naturala Pe termen lung:
sistem imunitar puternic și poftă de viață


Disponibilă într-o gamă largă de rețete gustoase cu ingrediente de înaltă calitate, formula PURINA ONE BIFENSIS® susține apărarea naturală a pisicii tale în fiecare zi.
Creată de medicii veterinari și nutritioniștii Purina, PURINA ONE BIFENSIS® conține bacterii funcționale benefice și toți nutrienții cheie de care pisica ta are nevoie, inclusiv acizii grași Omega 6. Formula sa cu dublă apărare funcționează în paralel la interior, ajutând la sprijinirea producției naturale de anticorpi, și la extetrior prin menținerea sănătății pentru piele și blană.

Descoperă gama de hrana uscată și umedă PURINA ONE și alege-o pe cea potrivită nevoilor pisicii tale.

PURINA ONE ADULT cu Pui

PURINA ONE ADULT cu Somon

PURINA ONE Coat & Hairball cu Pui

PURINA ONE Indoor cu Curcan


JOCURI

jocuri-pisica-baloane" Pentru a fi sănătoase și fericite, pisicile au nevoie de activități fizice care să le stimuleze atât corpul, cât și mintea. Uite câteva idei de jocuri prin care să consumați energie într-un mod amuzant și util.

BALOANE DE SĂPUN
Cumpără de la magazinele pentru animale un lichid pentru baloane de săpun care e sigur pentru pisici. Apoi începe să lansezi cât mai multe baloane în aer! Îi vor activa pisicii tale instinctul de prădător, astfel că va încerca să se năpustească asupra lor și poate chiar va sări după ele pentru a le prinde înainte să aterizeze.

JOCURI PE TABLETĂ
Descarcă pe tabletă mai multe jocuri speciale pentru pisici pentru a vedea la care dintre ele reacționează mai bine pisica ta. De obicei vor încuraja interacțiunea cu ecranul arantandu un șoricel sau un peștișor care se mișcă. Când pisica ta atinge tința cu lăbuța, primește un punct și pe ecran apare un alt lucru interesant de urmărit.

pisica-jucandu-se UNDIȚA CU JUCĂRIE ÎN VÂRF
Pentru a-i stimula instinctul de prădător, manevrează undița astfel încât să semene cu mișcările unei prăzi de mici dimensiuni – șoarece sau șarpe, de exemplu. La început, scutură jucăria din vârf în aer pentru a-i atrage atenția. Odată ce devine interesată, încearcă să târasti jucăria ușor pe podea – pisica ta ori o va urmări atent, ori va încerca direct să sară și să o prindă cu lăbuțele. Pisicilor le place să vâneze noaptea, așa că poți să diminuezi luminile din cameră pentru a-i crea atmosfera perfectă.

JOC DE PING PONG Un mod mereu la îndemână de a interacționa cu pisica ta este să o faci să urmărească și vâneze o minge până o prinde între lăbuțe. Pentru a evita orice fel de accident, jucați-vă pe o suprafață din lemn și asigura-te că mingea are dimensiuni potrivite pentru a nu fi înghițită.
Când ai terminat jocul, pune jucăriile deoparte pentru că pisica ta să fie interesată de ele pentru cât mai mult timp.

Ajută-ți pisica să fie sănătoasă, fericită și plină de viață în doar 3 săptămâni. Începe provocarea!