Blană lucioasă

Acizii grași OMEGA 6, vitaminele și mineralele din hrana PURINA ONE BIFENSIS® contribuie la frumusețea pielii și a blănii, precum și la strălucirea și sănătatea ochilor.

​Citește mai mult

Digestie sănătoasă

Formulele PURINA ONE BIFENSIS® promovează absorbția ridicată a nutrienților, ceea ce presupune ca toți nutrienții din compoziție acționează în beneficiul digestiei fără să fie irosiți.

​Citește mai mult

Nivel crescut de energie

Datorită nutriției complete, echilibrate și de calitate din formulele PURINA ONE BIFENSIS®, cu 0 adaosuri și doar 100% substanțe nutritive, pisica ta va avea un nivel de crescut de vitalitate.

​Citește mai mult

Oferă-i pisicii tale savoare și sănătate

Cu toții suntem conștienți de importanța nutrienților și a ingredientelor din hrana pentru animale, precum și de rolul pe care îl au în susținerea sănătății și a stării lor de bine.

​Citește mai mult

Beneficiile extraordinare ale spirulinei

Spirulina e o algă verde-albăstruie care crește în apele calde de la tropice, cum ar fi în Hawaii, și în zonele subtropicale ale lumii. Face parte dintr-o familie de microalge care au contribuit la dezvoltarea vieții pe Pământ și care e prezentă pe planeta noastră de 3 miliarde de ani!

​Citește mai mult

Semnele unei hidratări optime

Deoarece pisicile au crescut și s-au dezvoltat asigurându-și hidratarea prin consumarea prăzii, astăzi nu sunt cele mai conștiincioase când vine vorba de băut apă din bol. Pisicile adoră textura crocantă a hranei uscate, însă au tendința de a rămâne deshidratate dacă au doar acest tip de hrană în regimul alimentar.

​Citește mai mult

Hrănirea mixtă este un mod de hrănire optim al pisicii

Hrana uscată și cea umedă de la PURINA® ONE® îi asigură pisicii tale nutrienții și hidratarea de care are nevoie, însă împreună pot oferi și mai multe beneficii. Hrana uscată PURINA® ONE® vine cu o textură crocantă la care pisica ta tânjește, în timp de hrana umedă PURINA® ONE® contribuie la creșterea hidratării și are un gust pe care îl va adora.

​Citește mai mult

Comportament neobișnuit/Imbină avantajele hranei uscate și ale celei umede

Uneori, un comportament neobișnuit se rezolvă prin alimentație Unele comportamente ale pisicilor țin de caracteristicile individuale. Alteori indică nevoia de a merge la veterinar sau pot fi un mod prin care pisica ta încearcă să îți transmită cum să ai grijă de sănătatea și nevoile ei. În oricare dintre cazuri, ai cum să o susții. Află de aici câteva semne care îți arată dacă soluția ține de ea sau de tine și ce să faci în fiecare situație.
​Citește mai mult

Totul despre învățarea utilizării litierei

Cum să îți înveți puiul de pisică să folosească litiera nu e același lucru cu dresarea unui câine. Nu trebuie să dresezi pisica la ce să folosească o litieră, pentru că ei îi vine natural să utilizeze nisipul în timp ce își face nevoile. Tot ce trebuie să faci e să îi cumperi o litieră și nisip și să îi indici unde sunt plasate în casa ta. Le va folosi cu plăcere.
​Citește mai mult

Joaca le prinde bine pisicilor de toate vârstele, inclusiv celor care depășesc 7 ani

Pisicile adoră joaca până la vârste înaintate. Află cum să îți menții pisica activă și inspiră-te cu idei de petrecut timp de calitate împreună.
​Citește mai mult

Îngrijirea pisicilor de apartament

Dacă pisica ta locuiește în apartament, simțindu-se în siguranță și liniștită acasă, obiceiurile ei însă îi pot influența sănătatea.Deoarce își petrece mare parte din timp spălându-se, e mai predispusă la apariția ghemotoacelor de păr în tractul digestiv. Chiar dacă preferă un pui de somn în canapea în loc să se joace, responsabilitatea si controlul greutății intră în atribuțiile tale. De asemenea, o dietă nepotrivită poate contribui la dezvoltarea unor probleme ale tractului urinar.
​Citește mai mult

Pisica ta are un sistem digestiv sensibil sau este mofturoasă?

Unele pisici au un sistem digestiv sensibil, sunt mofturoase sau au un apetit delicat sau se poate să le supere stomacul sau să aibe scaune moi, ceea ce poți observa de la mirosul puternic din litieră. Cel mai bun mod de a rezolva problema e să îi schimbi pisicii hrana cu una care susține digestia și ajută la tolerarea hranei. Dacă problemele digestive dispar, atunci continuă să îi oferi hrana cea nouă.
​Citește mai mult

Totul despre îngrijirea pisicii tale sterilizate sau castrate

În timp ce sterilizarea/castrarea poate crește durata de viață și previne comportamentele nedorite, poate să și conducă la creșterea în greutate și apariția mai frecventă a problemelor ale tractului urinar. Pentru a echilibra aceste schimbări și a îmbunătății calitatea vieții pisicii tale, ia în considerare o hrană special creată pentru nevoile pisicilor sterilizate/castrate.
​Citește mai mult

Totul despre îngrijirea tractului urinar al pisicii tale

Sistemul urinar joacă un rol vital în menținerea sănătății pisicii tale și este valabil pentru orice vârstă, mai ales pe măsură ce pisica înaintează în vârstă. Dacă pisica ta are o sensibilitate a tractului urinar atunci îi va fii benefică hrănirea cu o formulă specială destinată să-i protejeze și să îi susțină sănătatea tractului urinar.
​Citește mai mult

Totul despre îngrijirea blănii pisicii tale

Pisicile pot avea și ele probleme de piele și blană, cele mai cunoscute astfel de afecțiuni fiind pierderea părului, pielea uscată, hiperkeratoza și aspectul deteriorat al blănii. Alege PURINA ONE COAT & HAIRBALL pentru a o ajuta să scape de astfel de probleme!

​Citește mai mult

Hrănirea pisicilor adulte

Odată ajunsă la maturitate, orice felină cu un nivel normal de activitate va avea nevoie de o dietă prin care să se mențină sănătoasă. Asigură-te că își păstrează vitalitatea și sănătatea prin alegerea hranei corecte, în funcție de nevoi. De exemplu, pentru pisicile sterilizate vei opta pentru Purina ONE Sterilcat. În cazul în care pisica ta se confruntă și cu ceva probleme de digestie, recomandăm produse din gama Purina ONE Sensitive.
Citește mai mult

Îngrijirea orală

Există câteva afecțiuni orale de care poate suferi pisica ta, printre ele numărându-se placa dentară, tartrul și boala parodontală. Un bun program de îngrijire orală va cuprinde printre altele și vizite regulate la medicul veterinar, îngrijire orală zilnică la domiciliu prin periere și, desigur, o hrană de calitate.
​Citește mai mult