Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
toate marcile

Întrebările Tale Contează Pentru Noi | Purina®

Pune toate intrebarile, de la ingrediente pana la impactul asupra mediului. Vrem sa te ajutam sa iei decizii si mai informate.

Nutriția bazată pe știință joacă un rol important în a ajuta animalele de companie să trăiască mai mult și mai sănătos

Suntem mândri să fim pionieri în cercetarea științifică axată pe îmbunătățirea sănătății animalelor de companie. Și vrem să te ajutăm să descoperi cum experiența și știința Purina poate face o diferență considerabilă în viața animalului tău de companie. Accentul pus pe știința hrănirii animalelor de companie și pe modul în care aceasta poate juca un rol puternic în sănătatea lor se desfășoară de aproape un secol, cu descoperiri care au impactat standardele industriei.

În această secțiune, îți vom explica ce face echipa noastră de inovare și ce este Institutul Purina deoarece credem că știința este mai puternică atunci când este împărtășită.

Avem misiunea de a debloca puterea nutriției pentru a ajuta animalele de companie să trăiască o viață mai bună și mai lungă. În calitate de organizație globală, Institutul Purina împărtășește cercetările de referință și informațiile bazate pe dovezi din comunitatea științifică într-un mod accesibil. Studiile revoluționare de la Purina, cu descoperiri inovative despre impactul la nivel molecular al nutrienților asupra sănătății animalelor de companie, au contribuit la redefinirea conceptelor prin care nutriția ajută bunăstarea lor. 

Așadar, deoarece accentul nostru este pus pe nutriție, cercetările Purina au dovedit că aceasta joacă un rol cheie în prelungirea vieții sănătoase a câinilor și pisicilor - în medie cu încă un an sau mai mult - și întârzie apariția bolilor cronice. Prin urmare, scopul nostru este să permitem doctorilor veterinari, dar și deținătorilor de animale să plaseze nutriția în prim-planul discuțiilor despre sănătatea animalelor de companie pentru a îmbunătăți și prelungi viața acestora.  

Astfel, cercetările Purina au condus la inovații nutriționale care pot ajuta medicii veterinari să protejeze, de exemplu, sănătatea creierului, gestionând schimbările cognitive legate de vârstă la câini și pisici și îmbunătățind rezultatele asociate cu epilepsia idiopatică la câini. 

Iar pentru că progresele în medicină și nutriție au contribuit la creșterea duratei de viață a animalelor de companie, îți vom oferi bineînțeles un punct de vedere științific cu privire la întrebările obișnuite, cum ar fi: de ce recomandăm hrănirea mixtă când vine vorba despre dieta animalul tău de companie sau cum să calculezi numărul de calorii de care animalul tău de companie are nevoie zilnic. 

Descoperă mai multe aici.