Pentru ei, toată pasiunea noastră
Kay

Director of Nestlé Purina Innovation Centre @Purina

Kay
Stiinta

Stiinta

Go to the section >

Echipa Purina pentru inovare este formată din peste 500 de oameni de știință din întreaga lume și reprezintă o gamă largă de discipline: medici veterinari, nutriționiști, specialiști în comportamentul animalelor, microbiologi, biochimiști în nutriție, imunologi, oameni de știință din domeniul alimentar, experți în gust și specialiști în genomică și este dedicată descoperirilor care îmbunătățesc viața pisicilor și a câinilor din întreaga lume.

Expertiza distinctivă a acestei rețele oferă fundamentul pentru ca Purina să răspundă la nevoile în continuă schimbare ale animalelor de companie și ale consumatorilor. Oamenii noștri de știință explorează, descoperă și dezvoltă permanent soluții inovatoare care duc la produse noi și care fac progrese importante în sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, îmbogățind viața acestora, mulțumind consumatorii și consolidând legătura dintre proprietari și animalele lor de companie. În centrele de inovație Purina, oamenii de știință evaluează concepte noi prin studii de hrănire cu pisici și câini. Aceste studii nutriționale acoperă arii precum gustul, digestibilitatea și gestionarea deșeurilor. Reacțiile, aprecierile și antipatiile animalelor de companie sunt esențiale pentru determinarea rețetelor care intră pe piață. Studiem cu ce se hrănesc, ce hrană preferă, starea lor fizică, entuziasmul lor etc. Contribuția lor este vitală pentru succesul produselor noaste.

Studiile noaste folosesc doar proceduri adecvate pentru animalele de companie și îndeplinesc standardele de înaltă calitate și excelență în îngrijirea veterinară. Nici un studiu nu folosește tehnici invazive sau care pot dăuna câinilor și pisicilor noastre. În facilitățile noastre, menținem condiții plăcute în care personalul nostru și animalele de companie se conectează, lucrează și se joacă. Credem că fiecare dintre animalele noastre de companie merită modul de îngrijire pe care l-ar oferi un proprietar iubitor. Veterinarii noștri care sunt la fața locului oferă servicii complete de sănătate și toate animalele de companie au îngrijitori devotați, bine pregătiți, care interacționează zilnic cu acestea. Fiecare animal de-al nostru de companie are un nume, primește atenție individuală și este tratat cu respect și afecțiune de către întregul personal. Socializarea și interacțiunea zilnică fac parte din programele noastre de îmbunătățire a vieții animalelor noastre de companie, care includ și antrenament, jocuri de grup și acces gratuit la jucării. Când un animal de companie rezident ajunge la punctul pensionării, programul nostru de adoptare a Centrului de Îngrijire a Animalelor de Companie Purina îl plasează într-o familie aleasă cu atenție pentru mulți ani de satisfacții reciproce.

Eforturile noastre de inovare nu se opresc doar la nutriție. Cu echipe de experți în fabricare, inginerie și proces tehnologic și alături oameni de știință cu experiență în gust, investim permanent în noi tehnologii și procese proprii eficiente pentru a fabrica hrană pentru animale de companie care sunt în top în nutriție, gust, calitate și siguranță.

Ani de cercetare au dus la peste 2500 de brevete primite și în curs de primire în întreaga lume.

În 2018, Institutul Purina a fost lansat pentru a reprezenta Comunitatea de cercetare și dezvoltare Purina. Scopul său este cel de a pune nutriția în prim-planul conversațiilor despre sănătatea animalelor de companie. Institutul Purina distribuie cercetările Purina și cele mai recente cercetări științifice în nutriția animalelor de companie pentru a permite medicilor veterinari și altor profesioniști din domeniul animalelor de companie să facă din nutriție un element fundamental al conversațiilor lor cu proprietarii animalelor de companie. De asemenea, se conectează cu cele mai inovatoare minți din sănătatea animalelor de companie, promovând colaborarea pe tot globul și facilitând schimbul de cunoștințe.

Căutăm întotdeauna modalități noi de a provoca gândirea tradițională și de a aduce mai multă inovație în îngrijirea animalelor de companie. Ne uităm cu încredere la viitor, învățăm din cele mai recente tendințe și perspective și ne întrebăm ce urmează? Acest lucru necesită conștientizarea și implicarea în ultimele evoluții științifice, pentru a anticipa modul în care nutriția poate avea un impact asupra sănătății peste 10-15 ani sau în viitor.

Cu capacități unice și excepționale, Rețeaua de inovație Purina are un patrimoniu bogat în științe nutriționale și este o parte vitală a rețelei mai largi de cercetare și dezvoltare Nestlé.