GOURMET®

Banner_Gourmet

Răsfață-ți pisica cu tentația supremă: PURINA GOURMET® – hrană umedă preparată la cele mai înalte standarde de gust și plăcere pentru a atrage cele mai rafinate pisici. Descoperă varietatea largă de arome și texturi care îți va aduce cele mai vizibile aprecieri din partea pisicii tale: Gold, Perle, Mon Petit, À La Carte - toate pregătite în porții convenabile de servire unică.

Header_Gold_0

GOURMET® Gold oferă o gamă de rețete delicioase menite să răsfețe gusturile sofisticate ale pisicilor prin texturi și arome diferite pentru fiecare zi. Ingrediente de calitate, preparate delicat, pentru momente culinare inedite.

  • GOURMET® Gold îți oferă Mousse-uri delicate cu carne de vită, pui, somon și alte arome atent selectate, pregătite cu atenție pentru a-i oferi pisicii tale plăcerea unei senzații delicate și fine.
  • GOURMET® Gold a creat Double Pleasure, bucăți fragede combinate cu bucățele subțiri de carne, gătite cu atenție. Lasă-ți pisica să descopere combinația ideală între două texturi diferite la aceeași masă pentru a-i oferi plăcerea unui amestec subtil de gusturi și texturi.
  • GOURMET® Gold Savoury Cake combină aromele bucatelelor tocate de vită, pui, miel cu alte arome rafinate, asezonate cu grijă cu doar un strop de sos. Toate ingredientele formează o delicioasă textură de prăjitură pentru ca pisica ta să savureze fiecare înghițitură.
  • GOURMET® Gold Cubulețe de carne în sos - delicioasele cubulețe din carne sau pește sunt gătite cu cea mai mare grijă și înăbușite într-un sos apetisant pentru a oferi pisicilor plăcerea unei arome intense și bogate.


GOURMET® Perle a creat Mini Fileuri cu carne și legume. Bucăți fine de pește, vită, pui, tăiate în mini fileuri, gătite cu grijă și elegant acompaniate de legume sunt servite într-un sos delicios pentru a încânta gusturile pisicii tale. Mini Fileurile cu carne și legume sunt creații simple și rafinate pentru o experiență irezistibilă în fiecare zi.


Header_Mon_Petit_0

GOURMET® Mon Petit este o gamă de rețete extravagante dezvoltate special în porții mici pentru ca pisica ta să se poată bucura de ele în totalitate. Bucățile fine de vită, pui, ton sau alte arome sunt alintate într-un sos delicios și îi oferă pisicii o masă delicioasă. Datorită plicurilor de 50 de grame pisica ta se poate bucura de o hrană proaspătă și o aromă nouă de fiecare dată, întregul plic fiind consumat la o singură masă.


Header_A_La_Carte_0

Un adevărat cunoscător merită cea mai fină experiență culinară, GOURMET® À La Carte. Rețetele unice gândite de Cheful Gourmet™ sunt făcute din bucăți fine, delicate, cu pește, carne de pui, carne de vită și alte arome speciale. Sunt atent gătite și frumos combinate cu ingrediente selecționate, cum ar fi legume, orez sau perle din paste. Totul pentru a crea o experiență unică de texturi și arome pentru pisica ta.


Pisici, dacă vă doriți o varietate de delicii rafinate și suculente, cereți PURINA GOURMET!