GOURMET®

Gourmet

De ce GOURMET®?

GOURMET® face totul pentru a oferi pisicilor o experiență gustoasă irezistibilă în fiecare zi.

GOURMET® Gold

GOURMET® Gold oferă o gamă variată de rețete pentru cunoscători, de savurat în texturi și gusturi diferite în fiecare zi. Ingrediente de calitate, gătite delicat, pentru momente culinare inedite.

GOURMET® Perle

Cunoscătorii pot fi mofturoși, iar rețetele gustoase pot fi greu de găsit. GOURMET® Perle oferă o gamă elegantă de rețete delicate, pentru a gâdila simțurile pisicii cu un gust irezistibil în fiecare zi.

GOURMET® Mon Petit

GOURMET® Mon Petit este o gamă excelentă de rețete special create pentru a lăsa pisica să se bucure de o gamă variată de gusturi, în dimensiunea corectă: bucăți fine de carne sau pește, gătite într-un sos delicios pentru o masă excelentă. GOURMET® Mon Petit este disponibil în plicuri de 50g, permițând ca fiecare masă a pisicii să fie servită proaspătă.

GOURMET® A La Carte

Un adevărat cunoscător nu merită altceva decât cea mai fină experiență culinară. De aceea a fost creat GOURMET® À La Carte. Bucățile delicate de carne sau pește sunt atent combinate cu ingrediente selectate, ca legume, orez sau perle din paste și gătite pentru o experiență culinară irezistibilă. GOURMET® À La Carte, în fiecare zi o rețetă încântătoare, inspirată de Bucătarul Chef de la Gourmet.

Înapoi la brandurile noastre