Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Banner_Gourmet

Gourmet

Hrana umeda pentru pisici Purina Gourmet Hrana umeda pentru pisici Purina Gourmet

Dragi pisici,

Dacă sunteți ca mine, o pisică cu gusturi rafinate, o să vă placă ce am de zis! Pentru cele care sunteți în căutarea unor combinații rafinate, unor texturi demne de pus pe Instagram și a unei game amețitoare cu arome care îți lasă gura apă... nu mai căutați. Ați găsit Purina Gourmet!

De la varietatea uluitoare a sortimentelor Gold, până la simplitatea rafinată a gamei Perle – Purina Gourmet pentru pisici oferă câte ceva pentru toate gusturile! De la mini fileuri savuroase, până la pateuri delicate și cubulețe în sos sublime, Gourmet are multe rețete delicioase care încântă chiar și cele mai exigente papile gustative.

Așadar, pisici rafinate, dați scroll mai departe. Texturile delicate Gourmet vă așteaptă...

GOURMET Nature's Creations
Logo GOURMET Nature's Creations

GOURMET Nature’s Creations este o colecție unică de rețete inspirate din natură. Fiecare porție e realizată din mini fileuri bogate în pui, vită și curcan, asezonate cu două tipuri de legume, atent selecționate și preparate prin gătire lentă. Nu conține conservanți și nici arome artificiale adăugate. Pe gustul pisicii tale cu gusturi rafinate!

GOURMET Gold
Logo GOURMET Gold

GOURMET Gold oferă o gamă de rețete delicioase menite să răsfețe gusturile sofisticate ale pisicilor prin texturi și arome diferite pentru fiecare zi. Ingrediente de calitate, preparate delicat, pentru momente culinare inedite.
GOURMET Perle
Logo GOURMET Perle

GOURMET Perle a creat Mini Fileuri suculente pentru a revoluționa hrana gourmet pentru pisici. Bucăți fine de pește, vită, pui, tăiate în mini fileuri, gătite cu grijă și elegant acompaniate de legume sunt servite într-un sos delicios pentru a încânta gusturile pisicii tale. Mini Fileurile sunt creații simple și rafinate pentru o experiență irezistibilă în fiecare zi, potrivite inclusiv pentru pisicile gestante.
GOURMET Mon Petit
Logo GOURMET Mon Petit

GOURMET Mon Petit este o gamă de rețete extravagante dezvoltate special în porții mici pentru ca pisica ta să se poată bucura de ele în totalitate. Bucățile fine de vită, pui, ton sau alte arome sunt alintate într-un sos delicios și îi oferă pisicii o masă hrănitoare. Datorită plicurilor de 50 de grame, pisica ta se poate bucura de o hrană proaspătă și o aromă nouă de fiecare dată, întregul plic fiind consumat la o singură masă.

GOURMET hrana pentru pisici


Video Gourmet