Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Gourmet Logo
Top 10 nume pentru o pisică albă

Top 10 nume pentru o pisică albă

5 minute de citit
Gourmet Logo
Sponsorizat de Gourmet

Găsește numele perfect pentru mica ta biluță de blană. Am pregătit pentru tine o selecție deosebită de nume pentru pisici albe din care să alegi.

Cine poate rezista unei blăni moi și albe, asemănătoare zăpezii, a unei pisicuțe complet albe? Dacă deja te-ai îndrăgostit de frumusețea imaculată a unei pisici albe și te pregătești să o aduci acasă, probabil cauți inspirație pentru un nume pe măsura acestei făpturi splendide care va intra în familia ta.

Snowy și Snowball ar putea fi alegeri evidente, populare nume de pisici, dar există multe alte nume neobișnuite de ales. De aceea am creat o listă cu top 10 nume pentru pisici albe, fiecare gata să declanșeze acel moment de "aha" odată ce găsești potrivirea perfectă.

1. Casper: cel mai prietenos nume de pisică albă

Dacă pisica ta este genul de pisică afectuoasă și iubitoare, iată un nume de pisică albă cu un sunet prietenos. Iar dacă le place să exploreze singure, făcându-se "invizibile" ore în șir, ce alt nume de pisică albă ar putea fi mai potrivit decât această alegere? Casper, fantoma prietenoasă, a câștigat inimile multor generații, și acum numele său se potrivește perfect unei pisicuțe care dorește să continue această tradiție de a aduce bucurie și magie.

2. Frosty: e vorba de culoare sau de personalitate?

Pentru felinele regale cu inima rece, care preferă să se apropie cu atenție de oamenii noi, Frosty este numele ideal pentru pisica ta albă, pe care l-ai căutat cu nerăbdare. Acest nume este o alegere perfectă, reflectând nu doar culoarea blănii, ci și personalitatea distinsă a noului tău prieten felin.

3. Elsa: inspirație regală pentru o pisicuță elegantă

Există unele pisicuțe albe care radiază adevărate vibrații regale. Dacă a ta este genul care se mișcă fără efort și stăpânește cu adevărat casa și tot ce se află în ea, ai nevoie de inspirație regală din "Frozen". Elsa, prințesa gheții și zăpezii din Disney, este perfectă pentru pisica ta.

4. Duchess: un nume elegant pentru o pisică albă

Un alt favorit din filmul Disney este eleganta pisică albă Duchess din filmul animat Aristocrații. Pentru toate pisicuțele elegante și răsfățate de acolo, acesta este numele de pisică albă pe care trebuie să-l alegi. Etern și frumos, Duchess este unul dintre favoritele din toate timpurile.

5. Flower: un nume ingenios pentru o pisică albă

Dacă ești în căutarea unui nume neobișnuit, dar adorabil pentru pisica ta albă și ești pregătit să joci cu cuvintele, atunci Flower (un omonim pentru "făină") ar putea fi o alegere ingenioasă. Încearcă să strigi pisica folosind acest nume, și dacă pare să fie pe placul ambilor, felicitări! Ai găsit un companion care împărtășește simțul tău umoristic și asta face totul și mai special.

6. Boo: pentru pisicile gata de Halloween

Iată o altă idee ingenioasă pentru un nume de pisică albă! Acesta e scurt și plin de viață, emanând căldură și afecțiune. Pentru pisicile care adoră să se strecoare înainte de a apărea brusc din colțuri, Boo e alegerea perfectă pentru o pisică albă misterioasă și surprinzătoare. Și, ca bonus, Halloween va deveni instantaneu perioada ta preferată a anului, iar costumul de fantomă pentru amândoi pare să fie deja în plan!

7. Khaleesi: numele de pisică albă inspirat din cultura pop

Game of Thrones a devenit deja istorie ca fiind unul dintre cele mai bune seriale care au existat vreodată. Ce dacă există doar o singură regină dragon? Nu există nimeni mai potrivit să poarte un astfel de nume cool decât o pisică albă. Dacă îți place, alege-l!

8. Dumbledore: surprinde magia unei pisicuțe albe

Iată un alt personaj îndrăgit cu păr alb de la care te poți inspira. Dacă ai senzația că pisica ta albă poate să privească direct în sufletul tău și are o înțelepciune care depășește vârsta ei, această eleganță magică merită un nume de vrăjitor. Dumbledore din franciza Harry Potter s-ar putea să fie cel potrivit.

9. Bunny: cel mai drăgălaș nume pentru pisică albă

Dacă pisica ta albă îți amintește de altă drăgălașenie albă din regatul animal, cine suntem noi să ne opunem unui nume perfect potrivit pentru pisica ta albă?

Desigur, s-ar putea să stârnești câteva priviri surprinse și momente de confuzie când îi spui unui prieten că vrei să-ți prezinti Bunny-ul, iar în loc de iepuraș apare o pisică. Dar dacă acest nume afectuos se potrivește de minune personalității lor, ar fi mai bine să ne obișnuiască cu această idee! 

10. Stormy: un nume care se potrivește personalității prietenului tău felin

Pentru pisicile temperamentale, și cu o personalitate dramatică, Stormy este cel mai potrivit nume. Captând cu iscusință farmecul strălucitor al albului, acest nume este perfect pentru pisicile ce dau tarcoale în casă cu viteză și grație. 

Sperăm că ideile noastre ți-au oferit multă inspirație pentru un nume minunat pentru o pisică albă. Dacă încă îți este greu să te hotărăști asupra unui nume pentru animalul tău de companie, sfatul nostru este să nu te gândești prea mult. 

De ce să nu întrebi pisicuța? Încearcă unele din numele de pisici frumoase de mai sus, strig-o folosind diferite nume și vezi la care răspunde. În scurt timp, îți va face cunoscut numele preferat, astfel încât să poți începe în sfârșit să adaugi descrierea primei voastre fotografii împreună.

Dacă te gândești să adopți o nouă pisică, dintr-o rasă nouă, citește sfaturile noastre despre adoptarea unei pisici și consultă lista noastră cu lucrurile necesare pentru noul tău membru al familiei. De asemenea, te invităm să consulți lista noastră completă cu nume de pisici fete și nume de motani.