Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Gourmet

Gourmet Mon Petit

GOURMET Mon Petit este o gamă de rețete extravagante dezvoltate special în porții mici pentru ca pisica ta să se poată bucura de ele în totalitate.
Gourmet Mon Petit
Filtru
Filtre:

Oferă felinei tale cantitatea potrivită de hrană la fiecare masă cu gama noastră de hrană umedă pisici Gourmet Mon Petit.​

Bucățile fine de vită, pui, ton sau alte arome sunt alintate într-un sos delicios și îi oferă pisicii o masă hrănitoare. Datorită plicurilor de 50 de grame, pisica ta se poate bucura de o hrană proaspătă și o aromă nouă de fiecare dată, întregul plic fiind consumat la o singură masă. 

Arome extravagante în porții mici și proaspete. Aceasta este exact ceea ce reprezintă hrana pentru pisici Purina Gourmet Mon Petit. Dar secretul constă și în dimensiunea atent calculată a porțiilor proaspete, astfel încât masă să fie savurată până la ultima înghițitură – o porție de hrană umedă exact cât trebuie pentru pisica ta. Așa cum te-ai obișnuit deja, rețetele noastre sunt 100% complete și echilibrate și, desigur, sunt realizate cu ingrediente de înaltă calitate. Cu hrana umedă Purina Gourmet Mon Petit pentru pisici din gama Purina Gourmet, poți fi sigur că îi oferi pisicii tale tot ce are nevoie.