Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Pisică jucându-se cu o minge și un tunel

Ajutăm la reducerea riscului de obezitate a animalelor de companie

Obezitatea animalelor de companie este una dintre cele mai mari probleme de sănătate în rândul pisicilor și câinilor, motiv pentru care scopul nostru este să încercăm să reducem riscul prin programe de prevenire.

Obiectivul nostru

Până în 2023, primele noastre 10 piețe din Europa vor sprijini parteneriatele și programele noastre de prevenire.

Realizările noastre până în acest moment

Obiectiv 50% atins

În 2017, am lansat „Healthy Love”, un program menit să ajute la informarea veterinarilor, astfel încât să poată avea discuții cu proprietarii de animale de companie despre menținerea unei greutăți sănătoase a acestora.

Programul se concentrează pe:

  • Prevenirea obezității (menținerea unei greutăți sănătoase) la toate animalele de companie, cu accent pe animalele de companie cu greutate normală cu risc ridicat.
  • Corectarea obezității - program simplificat de slăbit pentru animalele de companie supraponderale.
  • Greutate sănătoasă pe termen lung - dupa pierderea cu succes în greutate, e necesară menținerea obiceiurilor sănătoase.

În 2018, programul a fost lansat în 4 dintre piețele noastre de top. Dar, din păcate, campania The Healthy Love nu a putut fi desfășurată din martie 2020 din cauza restricțiilor locale legate de COVID.
Cu toate acestea, am contribuit la sprijinirea cercetării universitare în tratamentul și prevenirea obezității, iar rezultatele au fost comunicate prin campanii media în 5 dintre top 10 piețe ale noastre.

Punctul nostru de vedere

Cercetările ne spun că obezitatea animalelor de companie este cea mai mare problemă de sănătate a acestora, 33-58% dintre pisici și câini fiind supraponderali. Stilul de viață modern și tendința de a hrăni excesiv animalele de companie cu gustări și recompense (din „prea multă dragoste”) sunt unele dintre cauzele principale ale problemelor. Această epidemie de animale de companie supraponderale are ca rezultat probleme de sănătate, care nu numai că pun o presiune enormă asupra articulațiilor și organelor interne, dar au și un impact sever asupra calității vieții.

La Purina, avem o istorie lungă în promovarea unei diete și a unui stil de viață mai sănătos pentru animalele noastre de companie și în aducerea inovațiilor revoluționare în industria hranei pentru animale de companie – multe dintre ele au redefinit standardele industriei. Acestea includ dietele noastre clinice, primele diete de pe piață special formulate pentru a ajuta la pierderea în greutate și la menținerea unei greutăți sănătoase.

Beagle being trained with a treat

Am fost, de asemenea, pionieri în „scorul stării corporale” – acum adoptat pe scară largă și folosit nu numai în studiile științifice, ci și folosit de veterinari și organizațiile caritabile de îngrijire a animalelor de companie ca standard de aur pentru a evalua starea corporală a animalelor de companie și dacă sunt supraponderali sau obezi. Continuăm să lucrăm îndeaproape cu veterinarii pentru a-i ajuta pe proprietarii de animale de companie să înțeleagă mai bine cum pot aduce o schimbare pozitivă în sănătatea animalelor de companie supraponderale, schimbându-și propriul comportament.

Scopul nostru este de a ajuta la reducerea riscului de obezitate a animalelor de companie prin programe de prevenire în colaborare – lucrând cu actori cheie din alimentația animalelor de companie și sănătatea publică pentru a afecta schimbarea reală.

Recunoaștem că profunzimea problemei înseamnă că nu o putem face singuri. Trebuie să lucrăm în industria noastră și cu alte părți interesate, pentru a face diferența.

 

Abordarea obezității animalelor de companie este și mai dificilă atunci când mulți proprietari de animale de companie nici nu își dau seama că animalul lor de companie este supraponderal.

Experții Purina

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.