Pentru ei, toată pasiunea noastră
banner commitments

Angajamentele noastre anterioare Purina în Societate

Prima dată am lansat cele 10 Angajamente Purina în Societate în 2016 şi, încă de atunci, depunem eforturi pentru îndeplinirea obiectivelor noastre. Aici poţi găsi mai multe informaţii despre realizările noastre şi despre stadiul actual al acestora. 

Rezultatele noastre

Aruncă o privire asupra celor 10 Angajamente anterioare Purina în Societate şi vezi ce am realizat raportat la obiectivele noastre. 

icon animale de companie inbunatatirea sanatatii si bunastarii animalelor prin inovatie
Obiectivul nostru:
Lansarea a 10 noi produse care vizează îmbunătățirea sănătății și bunăstării animalelor, între 2021 și 2022.

Realizarea noastră: Ne-am îndeplinit obiectivul, prin lansarea a 12 produse noi, inclusiv Purina® PRO PLAN® Veterinary Diets Cardiocare pentru câini, care ajută la susţinerea funcţiei cardiace.
icon animale de companie furnizarea informatiilor legate de produse si sfaturi de ingrijire
Obiectivul nostru:
Să oferim consumatorilor informaţii uşor de accesat, exacte şi transparente despre produsele noastre pentru animale de companie.

Realizarea noastră: Acest angajament a fost îndeplinit în 2020. Poţi găsi detalii despre modul în care am reușit să facem acest lucru în Raportul PinS.
icon animale de companie excluderea colorantilor artificiali din produsele noastre
Obiectivul nostru:
Eliminarea tuturor coloranților artificiali din principalele produse până în anul 2020. . Înlăturarea coloranților artificiali din recompense până în 2023.

Realizarea noastră: Ne-am îndeplinit obiectivul cu trei ani înainte de termen – toţi coloranţii artificiali au fost eliminaţi din produsele principale şi recompensele noastre, în 2020. Află mai multe din Raportul Purina în Societate.
icon animale de companie implicarea in reducerea riscului de obezitate la animale
Obiectivul nostru:
Demararea unor parteneriate și programe de prevenire și reducere a obezității animalelor de companie în primele noastre 10 piețe din Europa, până în 2023.

Stadiul actual: Continuăm să colaborăm cu medici veterinari şi oameni de ştiinţă pentru a identifica principalele cauze care determină apariția obezităţii la animalele de companie şi pentru a descoperi noi modalități de a veni în sprijinul proprietarilor care se confruntă cu această problemă. Poţi citi mai multe despre iniţiativele noastre în Raportul nostru Purina în Societate.
icon comunitati promovarea adoptiilor de animale
Obiectivul nostru:
Sprijinirea programelor și organizațiilor care se ocupă cu adopții în primele noastre 10 piețe din Europa, până în 2023, în vederea creșterii ratei de adopție a animalelor de companie.

Realizarea noastră: Au fost încheiate aproximativ 50 de parteneriate cu organizații diferite pentru adopții de animale în 28 de țări. Vom continua să sprijinim programele de adopție conform noilor Angajamente Purina.
icon comunitati promovarea accesului animalelor de companie la locul de munca
Obiectivul nostru:
Crearea a 200 de alianțe pentru a susţine iniţiativele privind animalele de companie la locul de muncă, până în 2020.

Realizarea noastră: În 2020 ne-am atins obiectivul, stabilind Programul Pets At Work în 209 de companii externe, care împărtăşesc convingerea că suntem mai buni împreună cu animalele de companie! Poţi citi mai multe despre acest lucru în Raportul nostru Purina în Societate din 2020.
icon comunitati promovarea programelor de reponsabilitate fata de animalele de companie in randul copiilor
Obiectivul nostru:
Participarea a 2.000.000 de copii la programele noastre de îngrijire responsabilă a animalelor de companie, până în 2023.

Realizarea noastră: Până în prezent, peste 2.000.000 de copii au participat la programele noastre de îngrijire responsabilă a animalelor de companie. Vom continua promovarea acestor programe atât în rândul copiilor, cât şi al adulţilor, ca parte a celor şase noi Angajamente Purina.
icon comunitati crearea de locuri de munca pentru tineri pe teritoriul europei
Obiectivul nostru:
Crearea a 1.500 de oportunităţi de angajare şi stagii pentru tinerii cu vârsta sub 30 de ani la Nestlé Purina în Europa, până în 2016.

Realizarea noastră: Ne-am atins cu mândrie obiectivul în 2016 şi am angajat 2.429 de tineri din 2014 până în 2016. Poţi citi mai multe despre acest angajament anterior mai jos.
banner commitments
Obiectivul nostru:
Până în 2025, 100% din ambalajele noastre vor fi reutilizabile sau reciclabile.

Realizarea noastră: În 2020, procentul de ambalaje create pentru a fi reciclate era de 78%. Vom continua să depunem eforturi pentru un viitor fără deşeuri, ca parte a celor şase noi Angajamente Purina.
icon mediu inconjurator implementarea aprovizionarii responsabile
Obiectivul nostru:
Până în 2022, 100% din ingredientele din fructe de mare vor fi obţinute în mod responsabil.


Realizarea noastră: În 2021, 86% din ingredientele din fructe de mare erau obţinute în mod responsabil. Ne angajăm să depunem în continuare eforturi în acest sens, ca parte a Angajamentului nostru de a inova nutriţia animalelor de companie, şi să ne aprovizionăm cu ingrediente din surse bazate pe practici regenerative.
catei fericiti in bratele proprietarilor
Raportul Purina în Societate din 2020
Pentru mai multe detalii despre realizările noastre legate de aceste angajamente, te rugăm să arunci o privire asupra Raportului nostru Purina în Societate din 2020.
femeie care plimba caini pe plaja
Cele noi şase Angajamente Purina
Întoarce-te la pagina principală a Angajamentelor noastre Purina, pentru a descoperi noile noastre Angajamente.