Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Barbat care îmbrățișează câinele

Promovăm adopția animalelor de companie

În cadrul Purina, credem că fiecare animal de companie merită o casă iubitoare, motiv pentru care am încheiat parteneriate cu o serie de organizaţii, pentru a ajuta la susţinerea adopţiei animalelor de companie.

Obiectivul nostru

Până în 2025, vom colabora cu partenerii noştri de adopţie a animalelor de companie, pentru a promova bunele practici şi pentru a ajuta la îmbunătăţirea ratelor de adopţie.

Angajamentul nostru

De ce este important?

Am susţinut întotdeauna adopţia animalelor de companie. Suntem pasionaţi de găsirea unor cămine în care animalele de companie să se simtă iubite şi, din acest motiv, acest lucru a fost inclus în angajamentele noastre anterioare încă din 2016.

În anumite ţări, am observat faptul că pandemia de Covid-19 şi criza costului vieţii au exacerbat problema abandonului animalelor de companie, iar adăposturile de animale au fost lăsate să se confrunte cu efectele negative.

Așadar, angajamentul nostru este mai important ca niciodată. Din acest motiv, vom continua să colaborăm cu partenerii noştri locali şi noi de adopţie, pentru a face posibilă adopţia animalelor de companie şi pentru a promova împărtăşirea celor mai bune practici.

Punctul nostru de vedere

În cadrul Purina, iubim animalele de companie şi credem cu pasiune în beneficiile pe care deţinerea acestora le aduce oamenilor şi societăţii în ansamblu. În timp ce iubitorii de animale de companie nu ar putea rămâne fără ele, iar majoritatea animalelor de companie din întreaga lume sunt iubite şi îngrijite în mod corespunzător, din cauza factorilor economici şi sociali, mii de câini, pisici și alte animale sunt abandonate în fiecare an, iar numărul este în creştere.

 

Recunoaştem că ne aflăm într-o poziţie unică pentru a ajuta la susţinerea adopţiilor. În toată Europa, susţinem programele de adopţie de animale de companie pentru a ajuta la îmbunătăţirea ratelor de adopţie. Oferim hrană centrelor de adopţie şi susţinem multe evenimente de conştientizare a adopţiei şi campanii educaţionale privind beneficiile şi responsabilităţile adopțiilor. Donaţiile de hrană pentru animale de companie pentru partenerii noştri sunt o parte importantă a sprijinului nostru şi acest lucru a devenit şi mai critic în timpul pandemiei, atunci când finanţarea adăposturilor a fost afectată. Atunci când centrele de adopţie au avut cea mai mare nevoie de ajutor, am donat milioane de mese pentru animalele de companie partenerilor noştri de adopţie şi altor organizaţii care au avut nevoie de ajutor

 

Ştim că legătura dintre animalul de companie şi proprietar are multe avantaje, motiv pentru care căutăm soluţii tangibile pentru a face posibilă adopţia şi pentru a crea vieţi mai bogate pentru animalele de companie care au nevoie de o a doua şansă şi pentru oamenii care le iubesc.

Experții Purina

Programe existente

În cadrul Purina, parteneriatele sunt o parte importantă a angajamentului nostru de a ajuta animalele de companie. Putem vedea diferenţa enormă pe care deja o facem prin parteneriatele noastre existente cu organizaţii caritabile şi alte tipuri de organizaţii din întreaga regiune.

Unele dintre acestea includ: 

Cats Protection în Marea Britanie;
ENPA în Italia;
VIVA! în Polonia;
Guau Las Nieves şi Amigos Del Perro în Spania;
Dublin SPCA în Irlanda.

Construim împreună cu CSV Nestlé

Aşa cum ne angajăm să îmbunătăţim viaţa animalelor de companie şi a oamenilor care le iubesc, compania-mamă, Nestlé, se angajează să aducă îmbunătăţiri calităţii vieţii şi să contribuie la un viitor mai sănătos pentru oameni şi familii, începând cu planeta şi comunităţile noastre.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

femeie care plimba caini pe plaja
Impactul nostru
Angajamentele noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc şi pentru planeta pe care o împărţim cu toţii. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele şase Angajamente Purina.