Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Barbat care îmbrățișează câinele

Promovăm adopția animalelor de companie

La Purina, credem că fiecare animal de companie merită o casă iubitoare, motiv pentru care am colaborat cu o serie de programe de adopție a animalelor de companie.

Obiectivul nostru

Până în 2023, primele noastre 10 piețe din Europa vor sprijini programele și organizațiile de adopție pentru a ajuta la îmbunătățirea ratelor de adopție a animalelor de companie.

Realizările noastre până în acest moment

Obiectiv 90% atins

În 2020: 15 țări au stabilit parteneriate pentru adoptarea animalelor de companie, lucrând cu 28 de parteneri.

În 2019: 13 țări au stabilit parteneriate pentru adoptarea animalelor de companie, lucrând cu 22 de parteneri.

În total, 28 de țări, inclusiv Franța, Italia, Polonia, Spania, Marea Britanie, Rusia și multe altele au stabilit parteneriate pentru Adopția animalelor de companie cu aproximativ 50 de organizații diferite. Toate aceste organizații sunt dedicate să ajute cât mai multe animale de companie să-și găsească o casă nouă. Lucrând împreună, putem asigura sănătatea, siguranța și bunăstarea mai multor animale de companie. În total, 98.731 de animale de companie au fost relocate de organizațiile noastre partenere în perioada 2019-2020.

În plus, în timpul epidemiei de COVID 19, am donat peste 3 milioane de mese către adăposturi și organizații de protecție a animalelor de companie din peste 15 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Punctul nostru de vedere

La Purina, iubim animalele de companie și credem cu pasiune în beneficiile pe care deținerea animalelor de companie le aduce unui individ și societății în ansamblu. În timp ce iubitorii de animale de companie nu ar putea rămâne fără ele, iar majoritatea animalelor de companie din întreaga lume sunt bine iubite și îngrijite, din cauza factorilor economici și sociali, mii de câini, pisici și alte animale sunt abandonate în fiecare an, iar numărul este în creștere.

Cuplu așezat pe canapea cu Collie

Recunoaștem că ne aflăm într-o poziție unică și, deși suntem deja implicați într-o serie de programe care promovează adopția animalelor de companie prin colaborare și parteneriate, dorim să ne folosim experiența și parteneriatele din mai multe țări pentru a ajuta mai multe animale de companie să găsească case iubitoare.

În toată Europa, sprijinim programele de adopție de animale de companie pentru a ajuta la îmbunătățirea ratelor de adopție. Oferim hrană centrelor de adopție și sprijinim multe evenimente de conștientizare a adopției și campanii educaționale privind beneficiile și responsabilitățile adopției animalelor de companie. Donațiile de hrană pentru animale de companie pentru partenerii noștri sunt o parte importantă a sprijinului nostru și acest lucru a devenit și mai critic în timpul pandemiei, când finanțarea adăposturilor a fost afectată. În 2020, când au avut cea mai mare nevoie de ajutor, am donat milioane de mâncare pentru animale de companie partenerilor noștri de adopție și altora care aveau nevoie de ajutor.

 

Știm că legătura animal-om are multe beneficii, motiv pentru care căutăm soluții tangibile pentru a crea vieți mai bogate pentru animalele de companie și pentru oamenii care le iubesc.

Experții Purina

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.