Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Copil îmbrățișând o pisica roșcată

Promovăm programe despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie pentru copii

Promisiunea PURINA este să ne asigurăm că din ce în ce mai mulți copii află informații despre îngrijirea cu responsabilitate a animalelor de companie. De aceea, am lansat PURINA PET SCHOOL, un proiect de informare a copiiilor care îți oferă materiale video educative și broșuri pe care te invităm să le descoperi alături de copilul tău.

Obiectivul nostru

Până în 2023, 2.000.000 de copii vor fi participat la programele noastre de îngrijire responsabilă a animalelor de companie.

Realizările noastre până în acest moment

Obiectiv 92% atins

În 2020, un total de 1.846.129 de copii din Franța, Italia, Germania, Țările de Jos, Elveția, Rusia și Spania au fost educați cu privire la îngrijirea animalelor de companie prin intermediul programelor noastre. De asemenea, colaborăm cu multe tipuri diferite de organizații pentru a ne ajuta să oferim aceste programe în și în afara clasei.

Deoarece copiii sunt următoarea generație de proprietari de animale de companie, este important ca aceștia să recunoască beneficiile și să primească educație pentru animalele de companie. Scopul programului nostru digital de deținere responsabilă a animalelor de companie, „Pet School”, este de a îmbunătăți viața atât a tinerilor proprietari, cât și a animalelor de companie. Îi învață pe copii cum să abordeze un animal de companie, cum să-i înțeleagă comportamentul și cum să-l hrănească și să-l îngrijească. Programul rulează în 6 dintre primele zece piețe ale noastre și este disponibil în multe limbi

Punctul nostru de vedere

La Purina, credem că atunci când oamenii și animalele de companie creează o legătură, viața devine mai bogată și că deținerea de animale de companie are beneficii multiple. Copiii sunt următoarea generație de proprietari de animale de companie și este important ca aceștia să recunoască beneficiile animalelor de companie și să înțeleagă cum să se comporte cel mai bine în preajma lor. Animalele de companie îi învață pe copii lecții de viață despre responsabilitate, arătând afecțiune.

Child with puppy

Dorim să ne asigurăm că din ce în ce mai mulți copii din Europa învață despre deținerea responsabilă a animalelor de companie de la cum să abordeze un animal de companie, cum să-i înțeleagă comportamentul, cum să hrănească și să îngrijească un animal de companie; transformându-i în proprietari responsabili de animale de companie ai viitorului.

 

Experiența de a fi în preajma animalelor de companie poate fi palpitantă și emoționantă, mai ales pentru copii.

Experții Purina

Programe existente

În întreaga Europă, sunt multe țări care derulează programe de succes pentru îngrijirea animalelor de companie. În Italia, de exemplu, „Scuola di Petcare” funcționează de 10 ani, educând aproximativ 250.000 de copii din școala primară și familiile acestora despre beneficiile deținerii responsabile de animale de companie.

Deoarece copiii sunt următoarea generație de proprietari de animale de companie, este important ca aceștia să recunoască beneficiile de a avea un animal de companie.

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.