Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
profesoara care le explica copiilor cum sa aiba grija de animalele de companie

Promovarea programelor despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie

Credem că educaţia despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie este deosebit de importantă, pentru a ajuta animăluţele şi oamenii să trăiască fericiţi împreună. 

Obiectivul nostru

Participarea a 3.000.000 de persoane la programele noastre, până în 2030.

Angajamentul nostru

De ce este important?

Să devii proprietarul unui animal de companie este o experienţă satisfăcătoare, care îţi poate aduce fericire, precum şi avantaje pentru sănătate şi bunăstare. Înţelegem, de asemenea, faptul că deţinerea unui animal de companie poate fi o responsabilitate enormă şi că nu este întotdeauna uşor să-ţi dai seama ce este mai bine pentru acesta. Dorim să oferim un plus de putere proprietarilor de animale de companie, prin furnizarea de informaţii şi sfaturi precise de la experţi. Şi, cum copiii sunt următoarea generaţie de proprietari de animale de companie, credem că este important ca aceştia să înveţe, de asemenea, să interacţioneze cu acestea şi să le asigure nevoile speciale.   

Prin urmare, vom pune la dispoziţie instrumente digitale şi vom finanţa iniţiative precum aplicaţia Zigzag Puppy Coach, care oferă informaţii noilor proprietari de pui de câine pentru a-i învăţa pe aceştia deprinderi de viaţă esenţiale, prin oferirea unui plan de dresare personalizat, pe baza rasei şi a vârstei acestora. De asemenea, continuăm să colaborăm cu partenerii noştri experţi în educarea copiilor, pentru a oferi programe care îi ajută să înţeleagă mai bine comportamentul animalelor de companie, precum şi modul în care să le îngrijească.

Punctul nostru de vedere

În cadrul Purina, credem că atunci când oamenii şi animalele de companie creează o legătură, viaţa devine mai bogată. 

 

De asemenea, ştim că îngrijirea responsabilă a animalelor de companie aduce avantaje atât pentru animalele de companie şi proprietarii acestora, cât şi pentru societate în ansamblu. Din acest motiv, dorim să susţinem cât mai mulţi oameni posibil, pentru a-i ajuta să înveţe şi să înţeleagă mai multe despre animalele de companie. 

 

Experienţa de a fi în preajma animalelor de companie ne poate aduce fericire şi iubire. Este important să îndeplinim nevoile animalelor de companie, pentru a ne asigura că acestea se simt fericite, în siguranţă şi iubite. 

Experţii Purina

Programe existente

În întreaga Europă, am derulat cu succes programe despre îngrijirea responsabilă a animalelor de companie, timp de mulţi ani. În Portugalia, de exemplu, avem un parteneriat cu KidZania, un oraş în interior, certificat de Ministerul Educaţiei, unde copiii se pot juca de-a adulţii. Am creat şi am deschis porţile primei Clinici veterinare Purina Pet School, care simulează o vizită la cabinetul veterinar şi care învaţă copiii cum să aibă grijă de pisici și câini şi să se poarte cu aceștia, precum şi să înţeleagă importanţa vizitelor la cabinetul veterinar. De asemenea, am distribuit materialele noastre educaţionale Pet School tuturor şcolilor care au organizat vizite la KidZania. Clinica a găzduit peste 8.500 de copii în primele trei luni de la deschidere. 

Construim împreună cu CSV Nestlé

Aşa cum ne angajăm să îmbunătăţim viaţa animalelor de companie şi a oamenilor care le iubesc, compania-mamă, Nestlé, se angajează să aducă îmbunătăţiri calităţii vieţii şi să contribuie la un viitor mai sănătos pentru oameni şi familii, începând cu planeta şi comunităţile noastre.

Citeşte mai multe despre Nestlé în societate

femeie care plimba caini pe plaja
Impactul nostru
Angajamentele noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc şi pentru planeta pe care o împărţim cu toţii. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele şase Angajamente Purina.