Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Femeie care atinge nasul unei pisici roșcate

Eliminăm coloranții artificiali din produsele noastre

Promitem să eliminăm coloranții artificiali din gama noastră de produse.

Obiectivul nostru

Până în 2020, vom elimina complet coloranții artificiali din principalele noastre produse.

Până în 2023, vom elimina complet coloranții artificiali din recompense.

Realizările noastre până în acest moment

Obiectiv 100% atins

Ne-am atins obiectivul cu mult înainte de momentul propus. Toți coloranții artificiali au fost eliminați din produsele noastre.

La Purina, nu numai că ne selectăm special ingredientele, dar vrem să fim transparenți în privința lor. Ultimele volume de coloranți artificiali au fost îndepărtate de la fabrica noastră din Rusia din Vorsino în iunie 2019. De asemenea, putem raporta că Purina nu a achiziționat niciun colorant artificial în 2020. Deși am îndeplinit aceste obiectiv devreme, luăm, de asemenea, măsuri pentru a reduce utilizarea generală a coloranților.

Punctul nostru de vedere

Știm că, atunci când aleg o hrană pentru animale de companie, majoritatea proprietarilor își doresc ca alegerea lor să arate apetisant. În procesul de producție, hrana pentru animale de companie își poate pierde culoarea, astfel încât se adaugă coloranți artificiali pentru a menține un aspect mai dezirabil și mai consistent. Coloranții neartificiali sunt substanțe care există în natură. Când sunt extrase din natură, sunt „naturale”, iar atunci când sunt prelucrate, sunt considerate neartificiale.

Cu toate acestea, recunoaștem că, așa cum oamenii nu doresc coloranți artificiali în alimentele pe care le mănâncă, ei nu îi doresc nici în hrana pe care o mănâncă animalele lor de companie.

Jack Russell laying in front of a bowl of food

Astăzi, nu adăugăm coloranți artificiali în multe dintre produsele noastre, cum ar fi produsele noastre uscate super premium Purina ProPlan, și nici în mărcile noastre de hrană umedă pentru pisici, cum ar fi Felix și Gourmet. Aceste produse au reprezentat mai mult de jumătate din vânzările noastre în 2014.

Reformularea produsului necesită timp, dar am făcut pași mari în călătoria noastră. Am finalizat deja evaluarea portofoliului nostru Premium Dry pentru a defini un plan de eliminare a oricăror coloranți artificiali adăugați din alimentele uscate Purina.

 

Friskies este o gamă de hrană pentru câini fără coloranți artificiali în portofoliul său, care constă în hrană uscată pentru câini, hrană umedă pentru câini și gustări.

 

Construim împreună

Așa cum ne angajăm să îmbunătățim viața animalelor de companie și a oamenilor care le iubesc, compania-mamă Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la un viitor mai sănătos pentru indivizi și familii, comunitățile noastre și planetă.

Citește mai multe despre Nestlé în societate

Femeie care ține în brațe pisica
Impactul nostru
Promisiunile noastre
Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc și planeta pe care o împărrțim. De aceea, ne angajăm să îndeplinim cele 10 promisiuni Purina în societate.