Adoptarea unui nou câine

Cum Să Îți Iei Alt Câine

Află mai multe despre companionul tău canin

Cum sa adopti un caine nou

Nume de câini: 100+ idei pentru fiecare personalitate

Nu știi ce nume să alegi pentru câinele tău? În acest articol îți prezentăm câteva idei pentru nume de câini, care să te ajute în alegerea celui mai potrivit apelativ pentru noul tău animal de companie.
Află mai multe

Deparazitarea la câini: Când și cum se realizează?

Ai luat de curând decizia de a include un nou membru canin în familia ta? Te felicităm pentru inițiativă, dar te avertizăm de la bun început că animalul tău de companie va avea nevoie de atenție și dedicare pentru a fi sănătos.
Află mai multe

Cum ne comportăm cu un câine

Un câine implică și o mulțime de responsabilități, inclusiv legate de învățarea și punerea în aplicare a anumitor reguli de comportament. Da, ai citit bine: sunt câteva lucruri esențiale pe care orice persoană care are câine trebuie să le cunoască.
Află mai multe

Câini cu superputeri

Câinii nu se remarcă doar prin sufletele lor de aur și prin iubirea necondiționată pe care ne-o oferă la tot pasul. Pe lângă aceste calități incredibile, ei au și altele ce ar putea intra foarte ușor în categoria superputeri. Da, ai citit bine: pe lângă dragostea necondiționată, câinii au și alte superputeri.
Află mai multe

Câini utilitari

Câinii utilitari sunt animale de talie mare, care se remarcă prin inteligență și prin condiția fizică puternică, impunătoare. Îți prezentăm unele dintre cele mai cunoscute rase de câini utilitari.
Află mai multe

Câteva informații despre rasele de câini

Este important să știi câteva detalii esențiale despre fiecare rasă în parte, astfel încât să înțelegi mai bine stilul de viață al câinilor și nevoile pe care le au aceștia.
Află mai multe

Ghid util: Cum să interacționezi cu un câine pentru prima oară

Știm cât de tentant e momentul în care vezi un câine și simți că nu te poți abține să îl mângâi. Totuși, trebuie să cunoști și să aplici câteva reguli valabile în cazul în care câinele nu te cunoaște, pentru a fi mereu în siguranță și pentru a nu crea nimănui niciun disconfort, luându-l în calcul și pe proprietarul acestuia. Iată care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmezi atunci când vrei să interacționezi pentru prima dată cu un câine.
Află mai multe

Cum pot îmbunătăți câinii viața omului?

Câinii sunt, fără îndoială, cei mai buni companioni ai oamenilor. Altruiști, cu o empatie debordantă și dedicati stăpânilor din prima până-n ultima zi, câinii ne pot îmbunătăți viața în nenumărate moduri. Noi am ales să ți le prezentăm pe cele mai importante dintre acestea, pentru ca tu să-ți iubești și mai mult decât o făceai până acum câinele sau, de ce nu, să primești cu brațele deschise un animal de companie în inima ta. Iată în cate moduri vei avea de câștigat de pe urma unei relații pe care, îți garantăm, nu o vei uita niciodată.
Află mai multe

Abilitățile câinilor: 7 curiozități despre câini care te vor surprinde

Despre câini știm că au fost declarați cei mai buni prieteni ai omului, că sunt loiali și sunt singurii care te pot iubi mai mult decât se iubesc pe sine. Însă am descoperit și alte lucruri interesante despre câini, așa că te invităm să afli cele mai interesante 7 secrete ale acestora în acest articol.
Află mai multe

Microciparea la câini: Tot ce trebuie să știi

Deși microcipul nu este mai mare decât un bob de orez, acesta poate conține informații extrem de importante pentru viața prietenului tău necuvântător. Despre acestea, dar și orice altceva ar trebui să știi despre cip pentru câini, poți afla în acest articol.
Află mai multe

Limbajul câinilor: Ce vrea câinele tau să-ți spună? Gesturi canine explicate

Limbajul câinilor este unul pe care, cu siguranță, dorești să-l descifrezi pentru o comunicare mai bună care îți face zilele mai fericite. Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să-ți explicăm care sunt principalele manifestări ale câinilor și ce ar trebui să înțelegi din acestea.
Află mai multe

Istoria câinelui: De la animal feroce, la cel mai bun prieten al omului

Despre câini știm că sunt prietenii cei mai buni ai omului. Dar oare știm care a fost evoluția lor și cum au ajuns de la animale feroce la cele mai simpatice animale de companie?
Află mai multe

Prezentarea câinelui tău altor animale de companie

De obicei, un câine își face prieteni buni cu ușurință și va adora să fie în jurul altor animale de companie.
Află mai multe

Protejează casa și grădina de acțiunile câinelui

Majoritatea crescătorilor te vor ruga să aștepți până când noul pui împlinește opt săptămâni, înainte de a te lăsa să îl alegi – ceea ce poate părea o mică eternitate!
Află mai multe

Castrarea și sterilizarea câinilor: Tot ce trebuie să știi

Momentul aducerii acasă a unui animal de companie este foarte amuzant, mai ales dacă acesta are un comportament jucăuș. Când vei începe să îl obișnuiești să îți răspundă sau să îl gâdili pe burtă, va fi puțin probabil să-ți treacă prin minte că acesta va avea cândva propriii pui. Totuși, niciodată nu este prea devreme să te gândești la castrarea la caini sau la sterilizarea lor.
Află mai multe

Întâmpinarea câinelui tău acasă

Așadar, mai sunt câteva zile până vei aduce acasă noul tău câine sau pui de câine și punem pariu că de-abia aștepți ca acesta să se alăture familiei.
Află mai multe

Adoptarea unui câine

Schimbarea căminului unui câine este o ocazie minunată de a întâmpina un nou membru al familiei și, în același timp, de a oferi unui animal de companie o nouă șansă la o viață liniștită.
Află mai multe

De ce sunt câinii animalele de companie preferate

Câinii merită, într-adevăr, numele de „cel mai bun prieten al omului”. Sunt loiali, inteligenți, devotați și afectuoși – și este cunoscut faptul că îmbunătățesc sănătatea noastră fizică și mentală.
Află mai multe

Alegerea câinelui potrivit pentru tine

Adopția unui câine e una dintre cele mai incitante decizii pe care le vei lua vreodată – și una dintre cele mai importante! Ca înaintea oricărei decizii importante, e bine să-ți faci temele - înainte de a lua un pui, asigură-te că alegi câinele potrivit pentru tine și stilul tău de viață.
Află mai multe