Adoptarea unui nou câine

Cum Să Îți Iei Alt Câine

Află mai multe despre companionul tău canin

Cum să găsești câinele potrivit pentru tine

Prezentarea câinelui tău altor animale de companie

De obicei, un câine își face prieteni buni cu ușurință și puiul tău va adora să fie în jurul altor companioni patr
Află mai multe

Protejează casa și grădina de acțiunile câinelui

Majoritatea crescătorilor te vor ruga să aștepți până când noul pui împlinește opt săptămâni, înainte de a te lăsa să îl alegi – ceea ce poate părea o mică eternitate!
Află mai multe

Întrebări frecvente despre castrarea și sterilizarea câinilor

Momentul aducerii acasă a unui ghem de blană jucăuș este foarte amuzant. Atunci când înveți cățelul să-ți răspundă și când îl gâdili pe burtică, e puțin probabil să-ți treacă prin minte că acesta va avea cândva proprii pui.
Află mai multe

Întâmpinarea câinelui tău acasă

Așadar, mai sunt câteva zile până vei aduce acasă noul tău câine sau pui și punem pariu că de-abia aștepți ca prietenul tău patruped să se alăture familiei!
Află mai multe

Adoptarea unui câine

Schimbarea căminului unui câine este o ocazie minunată de a întâmpina un nou membru al familiei și, în același timp, de a oferi unui animal o nouă șansă la o viață liniștită.
Află mai multe

De ce sunt câinii animalele de companie preferate

Câinii merită, într-adevăr, numele de „cel mai bun prieten al omului”. Sunt loiali, inteligenți, devotați și afectuoși – și este cunoscut faptul că îmbunătățesc sănătatea noastră fizică și mentală.
Află mai multe

Alegerea câinelui potrivit pentru tine

Adopția unui câine e una dintre cele mai incitante decizii pe care le vei lua vreodată – și una dintre cele mai importante! Ca înaintea oricărei decizii importante, e bine să-ți faci temele - înainte de a lua un nou pui,asigură-te că alegi câinele potrivit pentru tine și stilul tău de viață.
Află mai multe