OpenOpen

Adoptarea unui nou câine

Cum Să Îți Iei Alt Câine

Află mai multe despre companionul tău canin

Cum sa adopti un caine nou

Rasa Dog Argentinian: Tot ce trebuie să știi despre acești câini

Dogul Argentinian este un câine de talie mare, musculos, cu blana albă și care a fost creat în Argentina, la începutul secolului XX, de doi medici. Aceștia și-au dorit să creeze un vânător sociabil, cu un aspect intimidant, capabil să vâneze mistreți și pume.
Află mai multe

Tot ce trebuie să știi despre Rasa Rhodesian Ridgeback

Strămoșii acestor câini originari din Africa de Sud erau, în trecut, folosiți pentru vânătoarea de feline, mai ales în perioada colonială. În prezent, câinii Rhodesian Ridgeback sunt crescuți și ca animale de companie, însă necesită extrem de multă atenție din partea proprietarilor.
Află mai multe

Rasa Cane Corso: Tot ce trebuie să știi despre acești câini

Rasa Cane Corso este una cu origini italiane, încadrată la categoria de câini de talie mare, adânc ancorată în istoria Peninsulei Italice. Cunoscuți și sub denumirea de Mastiffi Italieni sau Cane di Macellaio, câinii din această rasă sunt foarte afectuoși.
Află mai multe

Rasa Amstaff: Tot ce trebuie să știi despre acești câini

American Staffordshire Terrier, cunoscut mai degrabă sub denumirea de Amstaff, este o rasă de câini încadrată la categoria medie, cu părul scurt și neted, originar din Statele Unite ale Americii.
Află mai multe

Ghid util: Cum să interacționezi cu un câine pentru prima oară

Știm cât de tentant e momentul în care vezi un câine și simți că nu te poți abține să îl mângâi. Totuși, trebuie să cunoști și să aplici câteva reguli valabile în cazul în care câinele nu te cunoaște, pentru a fi mereu în siguranță și pentru a nu crea nimănui niciun disconfort, luându-l în calcul și pe proprietarul acestuia. Iată care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmezi atunci când vrei să interacționezi pentru prima dată cu un câine.
Află mai multe

Cum pot îmbunătăți câinii viața omului?

Câinii sunt, fără îndoială, cei mai buni companioni ai oamenilor. Altruiști, cu o empatie debordantă și dedicati stăpânilor din prima până-n ultima zi, câinii ne pot îmbunătăți viața în nenumărate moduri. Noi am ales să ți le prezentăm pe cele mai importante dintre acestea, pentru ca tu să-ți iubești și mai mult decât o făceai până acum câinele sau, de ce nu, să primești cu brațele deschise un animal de companie în inima ta. Iată în cate moduri vei avea de câștigat de pe urma unei relații pe care, îți garantăm, nu o vei uita niciodată.
Află mai multe

Abilitățile câinilor: 7 curiozități despre câini care te vor surprinde

Despre câini știm că au fost declarați cei mai buni prieteni ai omului, că sunt loiali și sunt singurii care te pot iubi mai mult decât se iubesc pe sine. Însă am descoperit și alte lucruri interesante despre câini, așa că te invităm să afli cele mai interesante 7 secrete ale acestora în acest articol.
Află mai multe

Microciparea la câini: Tot ce trebuie să știi

Deși microcipul nu este mai mare decât un bob de orez, acesta poate conține informații extrem de importante pentru viața prietenului tău necuvântător. Despre acestea, dar și orice altceva ar trebui să știi despre cip pentru câini, poți afla în acest articol.
Află mai multe

Limbajul câinilor: Ce vrea câinele tau să-ți spună? Gesturi canine explicate

Limbajul câinilor este unul pe care, cu siguranță, dorești să-l descifrezi pentru o comunicare mai bună care îți face zilele mai fericite. Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să-ți explicăm care sunt principalele manifestări ale câinilor și ce ar trebui să înțelegi din acestea.
Află mai multe

Istoria câinelui: De la animal feroce, la cel mai bun prieten al omului

Despre câini știm că sunt prietenii cei mai buni ai omului. Dar oare știm care a fost evoluția lor și cum au ajuns de la animale feroce la cele mai simpatice animale de companie?
Află mai multe

Prezentarea câinelui tău altor animale de companie

De obicei, un câine își face prieteni buni cu ușurință și va adora să fie în jurul altor animale de companie.
Află mai multe

Protejează casa și grădina de acțiunile câinelui

Majoritatea crescătorilor te vor ruga să aștepți până când noul pui împlinește opt săptămâni, înainte de a te lăsa să îl alegi – ceea ce poate părea o mică eternitate!
Află mai multe

Întrebări frecvente despre castrarea și sterilizarea câinilor

Momentul aducerii acasă a unui animal de companie este foarte amuzant, mai ales dacă acesta are un comportament jucăuș. Când vei începe să îl obișnuiești să îți răspundă sau să îl gâdili pe burtă, va fi puțin probabil să-ți treacă prin minte că acesta va avea cândva propriii pui.
Află mai multe

Întâmpinarea câinelui tău acasă

Așadar, mai sunt câteva zile până vei aduce acasă noul tău câine sau pui de câine și punem pariu că de-abia aștepți ca acesta să se alăture familiei.
Află mai multe

Adoptarea unui câine

Schimbarea căminului unui câine este o ocazie minunată de a întâmpina un nou membru al familiei și, în același timp, de a oferi unui animal de companie o nouă șansă la o viață liniștită.
Află mai multe

De ce sunt câinii animalele de companie preferate

Câinii merită, într-adevăr, numele de „cel mai bun prieten al omului”. Sunt loiali, inteligenți, devotați și afectuoși – și este cunoscut faptul că îmbunătățesc sănătatea noastră fizică și mentală.
Află mai multe

Alegerea câinelui potrivit pentru tine

Adopția unui câine e una dintre cele mai incitante decizii pe care le vei lua vreodată – și una dintre cele mai importante! Ca înaintea oricărei decizii importante, e bine să-ți faci temele - înainte de a lua un pui, asigură-te că alegi câinele potrivit pentru tine și stilul tău de viață.
Află mai multe