Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Îngrijirea pielii, a blănii şi a urechilor pisicilor

Când vine vorba de îngrijirea pisicilor, cu siguranță primele gânduri care ne trec prin minte sunt legate de hrană și o nutriție echilibrată. Cu toate acestea o rutină de îngrijire corespunzătoare presupune și oferirea unei atenții sporite în privința pielii, blăniței și nu în ultimul rând, a urechilor. 

Pielea pisicilor reprezintă principalul indicator al stării lor de sănătate, în consecință trebuie verificată periodic pentru orice semne care pot indica iritație, mătreață, uscăciune sau răni. O dietă echilibrată, bogată în nutrienți și hidratarea adecvată sunt cruciale pentru menținerea pielii sănătoase.

Blana este și ea importantă și necesită periaj regulat pentru a preveni formarea de ghemotoace și căderea părului. De asemenea, un periaj adecvat va reducere înghițirea excesivă a părului din timpul toaletării realizate de pisică. Nu uita de urechi și verifică-le frecvent pentru a te asigura că nu există infecții sau secreții anormale, iar dacă e necesar, curăță-le cu produse speciale pentru a evita apariția problemelor. 

Menţine pielea, blana şi urechile pisicii tale în stare optimă, cu ghidurile noastre uşor de folosit. Investește timp și afecțiune pentru a-i oferi o viață sănătoasă și fericită.

Arată 2 din 2 articole
Articole populare