Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
Purina One

Purina ONE Sensitive Nevoi Speciale

Purina One Sensitive oferă hrană uscată și umedă pentru pisici, special formulată pe măsura nevoilor ei. Descoperă chiar acum Purina One Sensitive pentru pisici cu nevoi speciale, pentru pisici sterilizate, adulte sau pisici de apartament.
PURINA ONE Nevoi Speciale
Filtru
Filtre:

Pe baza experienței acumulate în ani de inovare a experților noștri în nutriție felină, gama Purina ONE este preparată cu ingrediente gustoase și de înaltă calitate și asigură nutriția avansată care susține sănătatea pisicii tale în prezent și în viitor.​
Indiferent de vârstă, pisica ta va avea nevoie de o hrană pe măsura nevoilor ei. Noi te sfătuim să alegi Purina ONE - hrană echilibrată nutrițional pentru pisici. Purina ONE Sensitive este hrana care oferă pisicii tale cu digestie sensibilă toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru sănătate. Purina One Sensitive acoperă nutriția necesară pisicilor cu nevoi speciale dar gama Purina One se adresează multiplelor nevoi cu hrană special ooncepută pentru pisici sterilizate, adulte sau de apartament. Pisica ta va adora cu siguranta gustul Purina One.