Pentru ei, toată pasiunea noastră
Purina One

Purina ONE Sterilcat, hrana pisici sterilizate

Hrana Purina ONE Sterilcat e special concepută pentru păstrarea metabolismului sănătos după sterilizare sau castrare. Purina ONE Sterilcat asigură o senzație de sațietate în condițiile unui aport caloric redus, contracarând tendința la obezitate.
PURINA ONE Sterilizat
Filtru
Filtre:

Experții Purina au creat gama Purina ONE Sterilcat, o hrană umedă si uscată pentru pisici sterilizate care oferă o nutriție completă și echilibrată, preparată din ingrediente atent selecționate și substanțe nutritive. Hrana umedă Purina ONE Sterilcat, hrană pentru pisici sterilizate conține bucăți fragede de mini fileuri și legume în sos delicios și este ușor digerabilă datorită ingredientelor de înaltă calitate, bogate în vitamine și minerale care oferă pisicii o nutriție adaptată nevoilor în funcție de stilul de viață și nevoilor specifice.​​

O floră intestinală echilibrată este esențială pentru sănătatea pisicii tale. În cazul pisicilor sterilizate, Purina One Sterilcat are un impact direct asupra sistemului lor imunitar. Flora intestinală este un ecosistem care conține miliarde de microorganisme care trăiesc în intestin și care sunt unice pentru fiecare pisică. Echilibrul microorganismelor este important pentru a avea un efect pozitiv asupra sănătății digestive, a sistemului imunitar și a bunăstării generale a pisicii.

Combinând ani de inovație în îngrijirea animalelor de companie de la experții noștri nutriționiști de top și medici veterinari, gama de hrană pentru pisici Purina ONE Sterilcat este preparată cu ingrediente gustoase, de înaltă calitate. În acest caz, fie că alegi gama de hrană uscată pentru pisici, Purina ONE Bifensis, fie că optezi pentru gustul extraordinar al rețetelor noastre PURINA ONE Sterilcat hrana umeda pentru pisici, îi vei oferi pisicii tale de interior o masă gustoasă și avansată din punct de vedere nutrițional. 

Purina ONE Sterilcat  conține o formulă nutrițională cu o bacterie funcțională benefică: Lactobacillus, dovedit științific că întărește sistemul imunitar al pisicii și ajută la protejarea florei intestinale. 

Ghid de hrănire cu Purina ONE Sterilcat: Cantitățile zilnice recomandate trebuie ajustate în funcție de starea vremii, de nivelul de activitate al pisicii tale și de condiția ei fizică. Apa proaspătă și curată să fie în permanență la dispoziție. 

De ce să alegi Purina ONE Sterilcat?

  • Sistem imunitar puternic pentru animalele de companie
  • Metabolism sănătos
  • Controlul greutății
  • Tract urinar sănătos

 

Cu PURINA ONE îi poți oferi pisicii tale hrana corespunzătoare pentru o sănătate vizibilă, în prezent și în viitor!
Descoperă și sortimentele Purina Pro Plan Sterilised de hrană pentru pisici sterilizate!