Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră

Hrana pisici sterilizate

După sterilizare, este normal ca nevoile nutriţionale ale pisicii tale să se schimbe. Din acest motiv am creat gama noastră de hrana pisici sterilizate, pentru a ne îngriji de nevoile acesteia.
Hrană pentru pisici sterilizate
Filtru
Filtre:
Arată 1 - 12 din 15

Descoperă cea mai bună mâncare pentru pisici sterilizate

Când iubirea pentru pisica ta se împletește cu dorința de a-i oferi tot ce este mai bun, căutarea și alegerea hranei perfecte devine o alegere esențială pentru sănătate și fericire. Sterilizarea poate schimba nevoile pisicii tale, de aceea experții Purina au creat diferite game din care să alegi cea mai bună mâncare pentru pisici sterilizate. Cu hrana corectă, previi creșterea în greutate excesivă și menții nivelul de energie la cote maxime. Acesta este nu doar un act de iubire față de pisica ta, ci și față de tine însuți - știind că faci tot ce este mai bun pentru prietena ta pufoasă.

Odată ce pisica ta a fost sterilizată, este destul de normal ca nevoile nutriţionale ale acesteia să se schimbe şi ca aceasta să devină mai predispusă la îngrăşare. La Purina, înţelegem faptul că pisicile sterilizate au adesea nevoi diferite şi, din acest motiv, am creat gama noastră de hrană de înaltă calitate pentru pisici sterilizate. Vei fi încântat să descoperi hrana pentru pisici sterilizate de la mărcile Purina pe care le cunoşti şi în care ai încredere, inclusiv hrana pentru pisici sterilizate Purina One, care este creată special pentru a ajuta la menţinerea unui metabolism sănătos după sterilizare şi hrana pentru pisici sterilizate Pro Plan, care ajută la menţinerea sănătăţii urinare şi a unei greutăţi optime. 

Recomandarea noastră este să explorezi și să alegi cu încredere cea mai buna mâncare pentru pisici sterilizate din gamele Purina One Sterilizat, Pro Plan Sterilizat, și Friskies Sterilized. Aceste produse au fost create cu grijă pentru a satisface nevoile pisicii tale sterilizate, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a fi sănătoase și fericite.

Ca avantaj suplimentar, toate reţetele noastre de hrana pisici sterilizate sunt disponibile în mai multe arome delicioase, deci cu siguranţă vei găsi o opţiune pe care pisica ta o va iubi. Vezi astăzi întreaga noastră gamă de hrană pentru pisici sterilizate!