Pentru ei, toată pasiunea noastră
Felix

FELIX Recompense - FELIX Party Mix

Pisicile cuminți, dar chiar și cele mai năzdrăvane merită să fie recompensate din când în când cu FELIX Party Mix. Răsfață-le cu Felix Recompense Pisici, cu o combinație de arome delicioase și ademenitoare care le va atrage mereu atenția.
FELIX Recompense
Filtru
Filtre:

Trăiește mai multe momente plăcute alături de pisica ta cu gama Felix Recompense Pisici. Felix Party Mix recompense de la Purina Felix sunt un mix irezistibil și colorat de recompense, pline de arome delicioase și ademenitoare, într-o textură atrăgătoare. 

Alegerea ideală a recompenselor pentru pisici

Ai oferit pisicii tale până acum Felix Recompense și Felix Party Mix? Dacă nu, să știi că aceste delicii sunt exact ceea ce merită pisica ta! Dimensiunea lor perfectă și textura le fac ușor de mâncat, făcându-le preferatele pisicii tale. Felix Party Mix sunt recompense special create pentru pisici de toate rasele, oferindu-le nu doar un gust minunat, ci și nutrienții de care au nevoie. Aceste snack-uri au un conținut scăzut de lactoză, sunt îmbogățite cu vitamine, proteine și calciu, contribuind la menținerea sănătății pisicii tale.

 

Cât de multe gustări sau recompense să oferi zilnic pisicii?

Felix Recompense pentru pisici conțin calorii, așa că este important să le oferi cu măsură, respectând, desigur, recomandarea zilnică. Limitându-le la nu mai mult de 10% din necesarul zilnic de calorii, vei asigura că dieta generală a pisicii tale rămâne echilibrată. Un alt truc: poți folosi câteva bobițe din masa principală a pisicii tale ca recompense. Astfel, vei ști cu siguranță că ceea ce primește este atât delicios, cât și benefic pentru o dietă sănătoasă. 

 

Ce recompense se recomandă pentru o pisică junior?

Pentru puii de pisică, există recompense speciale concepute cu grijă pentru nevoile lor. Totuși, aminteste-ți că aceste delicii pot adăuga calorii în plus la dieta lor în plină creștere. Pentru a menține echilibrul, îți recomandăm să reduci ușor porțiile principale de hrană pisici junior atunci când le oferi astfel de gustări. Îți recomandăm astfel să încerci Felix Junior.