Pentru ei, toată pasiunea noastră
Felix

Felix Junior

Felix Junior e o hrană completă și gustoasă, special formulată pentru puii de pisică. Alege din sortimentele Felix Junior ce oferă puiilor de pisici nutriția necesară pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă încă din primele luni de viață.
banner nou
Filtru
Filtre:
Arată 1 - 2 din 2

Fiecare pui de pisică este diferit, iar în funcție de nivelul său de activitate și de condiția fizică, cantitatea de hrană și timpul recomandat de hrănire trebuie să fie adaptate. Felix Junior din gama Felix este o hrană completă, care le va satisface puilor tăi de pisică nevoile nutriționale. Alege hrana umedă pentru pisici Felix Junior de la Purina datorită ingredientelor sale speciale și oferă-le puilor de pisică hrana de care au nevoie pentru un start optim în viață. 

Transformă mesele în momente delicioase cu gama noastră de hrană umedă pentru pisici junior, Felix Junior. Fiecare masă din gama de hrană umedă Purina Felix Junior conține toate vitaminele și mineralele esențiale pentru a-ți susține puii de pisică, astfel încât să poți fi sigur că primesc tot ce le trebuie, în timp ce se bucură de o mâncare pe care o adoră. Te invităm să descoperi gama completă cu produse de hrană pisici junior