Bun venit la Selectorul de rase de câini PURINA

Fie că știi ce rase îți plac, fie că ai nevoie de un pic de îndrumare, suntem aici să te ajutăm să găsești cea mai potrivită rasă de câine pentru tine.

Dacă știi deja ce rasă îți dorești, caut-o în Librăria de rase PURINA

dog
Paws

Află rasa potrivită pentru tine

Echipa PURINA crede că legătura pe care o au oamenii cu animalele contribuie la o societate mai bună. Înreținerea unei câine aduce fericire și împlinire pentru amândoi, dar vine cu responsabilitatea de a-l alege pe cel potrivit, atât pentru binele tău, cât și al patrupedului tău.

dog
Paws

Potrivirea dintre stilul tău de viață și nevoile lui

Toți câinii au propria personalitate, dar există anumite instincte și comportamente cu care se nasc. Dacă rasa din care face parte un pui de câine e predispusă să fie agitată, el poate învăța în timp să devină mai liniștit, dar trebuie să fii pregătit să investești timp și efort în orele de dresaj, deoarece liniștea nu e deja în firea lui. Selectorul nostru de rase te poate ajuta să asociezi predispoziția naturală a câinelui cu stilul tău de viață. Dacă tu și câinele tău vă bucurați de aceleași lucruri, cresc șansele de a avea o viață fericită și împlinită împreună.

dog
Paws

Mai puține nelămuriri, mai multă precizie

PURINA reunește experți specializați în tot ce ține de nutriția, sănătatea și comportamentul animalelor. Aceștia se asigură că pun toate întrebările corecte, care te ajută să găsești câinele potrivit pentru tine.

dog
Paws

Rase pure și mixte

Alegerea unui metis care îmbină aspectul și personalitatea a două rase diferite e de asemenea o opțiune bună, chiar dacă poate fi un pic provocator să știi care dintre rase va contribui mai mult la aspectul și personalitatea câinelui tău. Rasele Mixte, cunoscute și sub numele de "metis" sau "corcitură", provin din încrucișarea unor câini în general fără pedigree, având avantajul unor gene mai diverse, care adesea îi fac mai sănătoși. Adăposturile de câini și ONG-urile dedicate sunt locuri excelente pentru alegerea unui câine de rasă comună care caută o casă iubitoare.

dog
Paws

Mai multe opțiuni și flexibilitate

Înțelegem că legătura dintre oameni și animale e diferită în fiecare caz, de aceea îți vom arăta ce rase corespund cel mai bine răspunsurilor tale, precum și care dintre ele nu s-ar potrivi. Sperăm ca acest instrument să te îndrume în direcția potrivită.

Dacă știi deja ce rasă îți dorești, caut-o în Librăria de rase PURINA