Adoptarea unui nou câine

Cum Să Îți Iei Alt Câine

Află mai multe despre companionul tău canin

Cum sa gasesti cainele potrivit pentru tine

Câini utilitari

Câinii utilitari sunt animale de talie mare, care se remarcă prin inteligență și prin condiția fizică puternică, impunătoare. Îți prezentăm unele dintre cele mai cunoscute rase de câini utilitari.
Află mai multe

Câteva informații despre rasele de câini

Este important să știi câteva detalii esențiale despre fiecare rasă în parte, astfel încât să înțelegi mai bine stilul de viață al câinilor și nevoile pe care le au aceștia.
Află mai multe

Cum pot îmbunătăți câinii viața omului?

Câinii sunt, fără îndoială, cei mai buni companioni ai oamenilor. Altruiști, cu o empatie debordantă și dedicati stăpânilor din prima până-n ultima zi, câinii ne pot îmbunătăți viața în nenumărate moduri. Noi am ales să ți le prezentăm pe cele mai importante dintre acestea, pentru ca tu să-ți iubești și mai mult decât o făceai până acum câinele sau, de ce nu, să primești cu brațele deschise un animal de companie în inima ta. Iată în cate moduri vei avea de câștigat de pe urma unei relații pe care, îți garantăm, nu o vei uita niciodată.
Află mai multe

Istoria câinelui: De la animal feroce, la cel mai bun prieten al omului

Despre câini știm că sunt prietenii cei mai buni ai omului. Dar oare știm care a fost evoluția lor și cum au ajuns de la animale feroce la cele mai simpatice animale de companie?
Află mai multe

Adoptarea unui câine

Schimbarea căminului unui câine este o ocazie minunată de a întâmpina un nou membru al familiei și, în același timp, de a oferi unui animal de companie o nouă șansă la o viață liniștită.
Află mai multe

De ce sunt câinii animalele de companie preferate

Câinii merită, într-adevăr, numele de „cel mai bun prieten al omului”. Sunt loiali, inteligenți, devotați și afectuoși – și este cunoscut faptul că îmbunătățesc sănătatea noastră fizică și mentală.
Află mai multe

Alegerea câinelui potrivit pentru tine

Adopția unui câine e una dintre cele mai incitante decizii pe care le vei lua vreodată – și una dintre cele mai importante! Ca înaintea oricărei decizii importante, e bine să-ți faci temele - înainte de a lua un pui, asigură-te că alegi câinele potrivit pentru tine și stilul tău de viață.
Află mai multe