Pentru ei, toată pasiunea noastră
CAT CHOW® Umedă Pisică

CAT CHOW® STERILISED Miel și Fasole verde, hrană umedă pisici sterilizate

Nu are voturi
CAT CHOW® Umedă Pisică
Nu are voturi
  • Bogată în miel și în surse de proteine special selectate pentru calitatea lor de a satisface nevoile naturale ale pisicii adulte
  • Hrană umedă pisici sterilizate, preparată cu grijă cu ingrediente naturale, într-o rețetă plină de savoare pe care pisicile o preferă instinctiv
  • Fără arome artificiale adăugate / Fără coloranți adăugați / Fără conservanți artificiali adăugați
  • Hrană umedă pisici sterilizate potrivită în special pentru pisicile de interior
Dimensiuni disponibile
85 g
Prezentarea produsului

Din 1926, experții PURINA au valorificat înțelegerea nevoilor naturale ale animalelor de companie pentru a contribui la sănătatea lor generală și la bunăstarea lor printr-o nutriție completă.

Rețeta noastră de hrană umedă pisici sterilizate de la Cat Chow este bogată în miel și în surse de proteine special selectate pentru calitatea lor de a satisface nevoile naturale ale pisicii adulte.
Hrană umedă pisici sterilizate, preparată cu grijă cu ingrediente naturale, într-o rețetă plină de savoare pe care pisicile o preferă instinctiv.

PURINA Cat Chow Sterilised a fost formulată cu grijă: Fără arome artificiale adăugate / Fără coloranți adăugați / Fără conservanți artificiali adăugați. Hrană umedă pisici sterilizate potrivită în special pentru pisicile de interior.

Ai grijă de ea și ajut-o să rămână puternică și sănătoasă după sterilizare cu formula de hrană umedă bogată în proteine, CAT CHOW STERILISED Miel și Fasole verde. Dacă ești în căutarea hranei perfecte pentru pisica ta, Purina îți recomandă o hrănire mixtă, astfel încât pisica ta sterilizată să se bucure și de hrana uscată CAT CHOW Sterilized cu Pui, preparată cu grijă cu ingrediente naturale pline de savoare.

Pe lângă conținutul bogat de carne în plic și produse derivate de natură animală, Cat Chow Sterilized conține echivalentul a 40% carne și produse derivate de natură animală rehidratate, minim 14% pui, dar și alți aditivi și vitaminele E, A, D3.

Purina Cat Chow Sterilised cu Miel și fasole verde e o hrană umedă completă și echilibrată care îi oferă pisicii tale o viață sănătoasă și extraordinară, în mod natural. Pentru a varia sortimentele de hrană de la CAT CHOW, poți încerca și sortimenul de hrană umedă pentru pisici sterilizate Cat Chow Sterilised, cu Pui și Vinete.

Sterilizarea poate influența nevoile nutriționale ale pisicii tale, de aceea specialiștii Purina au dezvoltat diverse game din care poți alege cea mai bună mâncare pentru pisici sterilizate

Prin adoptarea unei alimentații adecvate, poți preveni acumularea excesivă de greutate și menține nivelul de energie la cote maxime. Aceasta nu reprezintă doar o expresie a iubirii față de pisica ta, ci și față de propria persoană – știind că oferi tot ce este mai bun pentru prietena ta pufoasă.

 

 

Ingrediente și nutriție

Compoziție:

Carne și produse derivate de natură animală (din care miel 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, legume (0,9% fasole verde deshidratată echivalentă cu 8,1% fasole verde), substanțe minerale, zaharuri, drojdii. Ingrediente naturale.

Ingrediente:

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vitamina A: 1000; Vitamina D3: 139, mg/kg: Taurină: 455; Sulfat de fier (II) monohidrat: (Fe: 12); Iodat de calciu anhidru: (I: 0,3); Sulfat de cupru (II) pentahidrat: (Cu: 0,9); Sulfat de mangan (II) monohidrat: (Mn: 1,6); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 17).

Constituenți analitici:

Umiditate:80,0%

Proteine:12,5%

Grăsimi: 2,5%

Cenușă brută: 2,3%

Fibre brute: 0,6%

Ghid de hrănire

Ghid de hrănire: Pentru o pisică de 4 kg, hrăniți cu 3,5 pliculețe pe zi, în cel puțin 2 mese separate. Nevoile individuale pot varia și hrănirea trebuie ajustată în funcție de necesități pentru a menține pisica la o greutate corporală sănătoasă. Serviți hrana la temperatura camerei. Asigurați-vă întotdeauna că pisica are la dispoziție apă proaspătă și curată.

Recenzie

Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Hrană umedă
Ți-ar plăcea și...
Cat Chow Hairball hrana umeda

CAT CHOW® HAIRBALL, Pui și Fasole verde, hrană umedă pentru pisici

0.0

(0)

Cat Chow Sterilised hrana umeda

CAT CHOW® STERILISED, Pui și Vinete, hrană umedă pentru pisici

0.0

(0)

Cat Chow Sensitive hrana umeda

CAT CHOW® SENSITIVE, Somon și Dovlecei, hrană umedă pentru pisici

0.0

(0)

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
Nu are voturi