Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pentru ei, toată pasiunea noastră
CAT CHOW® Umedă Pisică

CAT CHOW SENSITIVE, Somon și Dovlecei, hrană umedă pentru pisici

0
Nu are voturi
CAT CHOW® Umedă Pisică
0
Nu are voturi
  • Din 1926, experții PURINA au valorificat înțelegerea nevoilor naturale ale animalelor de companie pentru a contribui la sănătatea lor generală și la bunăstarea lor printr-o nutriție completă.
  • Rețeta noastră este bogată în somon și în surse de proteine special selectate pentru calitatea lor de a satisface nevoile naturale ale pisicii.
  • Preparată cu grijă cu ingrediente naturale, într-o rețetă plină de savoare pe care pisicile o preferă instinctiv.
  • PURINA Cat Chow a fost formulată cu grijă: Fără arome artificiale adăugate / Fără coloranți adăugați / Fără conservanți artificiali adăugați.
Dimensiuni disponibile
85g
Prezentarea produsului

Cu ingrediente de calitate pentru a ajuta pisicile cu piele sau digestie sensibile să se hrănească adecvat:

Din 1926, experții PURINA au valorificat înțelegerea nevoilor naturale ale animalelor de companie pentru a contribui la sănătatea lor generală și la bunăstarea lor printr-o nutriție completă.

Rețeta noastră este bogată în somon și în surse de proteine special selectate pentru calitatea lor de a satisface nevoile naturale ale pisicii.

Cat Chow Sensitive cu somon și dovlecei în sos, preparată cu grijă cu ingrediente naturale, într-o rețetă plină de savoare pe care pisicile o preferă instinctiv.

PURINA Cat Chow a fost formulată cu grijă: Fără arome artificiale adăugate / Fără coloranți adăugați / Fără conservanți artificiali adăugați. 

Ingrediente și nutriție

Compoziție:

Carne și produse derivate de natură animală (din care somon 4%), extracte de proteine vegetale, pește și produse derivate din pește, aminoacizi, substanțe minerale, legume (0,9% dovlecei deshidratați echivalent cu 8,1% dovlecei), derivate de origine vegetală, îngroșători, zaharuri, vitamine, drojdii.

Ingrediente:

Aditivi: Aditivi nutriționali: UI/kg: Vitamina A: 1000; Vitamina D3: 139, mg/kg: Taurină: 455; Sulfat de fier (II) monohidrat: (Fe:12); Iodat de calciu anhidru: (I:0,3); Sulfat de cupru (II) pentahidrat: (Cu: 0,9); Sulfat de mangan (II) monohidrat: (Mn:1,6); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn:17).

Constituenți analitici:

Umiditate: 80,0%

Proteine: 11,5%

Grăsimi: 2,9%

Cenușă brută: 2,3%

Fibre brute: 0,6%

Ghid de hrănire

Ghid de hrănire: Pentru o pisică de 4 kg, hrăniți cu 3,5 pliculețe pe zi, în cel puțin 2 mese separate. Nevoile individuale pot varia și hrănirea trebuie ajustată în funcție de necesități pentru a menține pisica la o greutate corporală sănătoasă. Serviți hrana la temperatura camerei. Asigurați-vă întotdeauna că pisica are la dispoziție apă proaspătă și curată

Recenzie

0
Nu are voturi

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.

Scrie o recenzie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Images
Fișierul poate să fie de maximum 6
4 MB limită.
Formate permise: png gif jpg jpeg.
0
Nu are voturi